-
slazem se s no@om (?)
i gorespomenutom naivnoscu u vezi uvodjenja uniforma, jer za mene:
1) timski duh i zajednistvo su puno vise od oblacenja u istu odjecu i pocetni zanos (ako ga i bude) se vrlo brzo otopi a stare razlike ostaju
2) klasne razlike se vide na mobitelu, naocalama, nakitu, satu, skolskoj torbi, cipelama, patikama, pernicama, autu kojim djeca dodju u skolu, ma svemu ostalom, prici o playstationu doma, ipadu, skijanju, ljetovanju, putovanju ili cemu vec, tako da mi je iluzorno ocekivat da ce uniforma nesto promijeniti na tom planu
3) ne kuzim ni smanjenje vrcenja masina, jer ako se sad uprljaju svaki dan, uprljat ce se i ubuduce, samo sta ce sad bit sporka uniforma, koju valjda isto triba oprat - dapace, meni bez susilice i kad je kisa duze treba da se roba osusi, pa se vec vidim s jednom mokrom a jednom sporkom uniformom i pitanjem u cemu ce mi mali sutra u skolu
a ne svidja mi se ni da s izvezenim imenom na prsima seta po gradu 
a meda, kako ja npr. znam da je netko skupo obucen - pa znam
jer kad kupujem svojima, itekako znam u koje ducane ulazim, di je jeftino i di je skupo, ni nasa odjeca ne pada s neba
pa tako ako na nekom vidim marku do marke, znam i otprilike cijene
ne pregledavam etikete
, ne ispitujem i nikad ne komentiram, moji su jos uvijek blazeno nesvjesni kuna, koliko sta kosta, sta je marka a sta nije i slicno i volila bi da tako sta duze i ostane
mislim zovu oni cipele cicibanke, kroksice, marte, najkice i slicno
ali zato sta ih tako razlikujemo, a ne zbog isticanja marke same po sebi (ne's ti marki...)
-
isuse koliko ovih što se cere
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma