Ne mogu si pomoći ali uvijek kad naletim na pojedince muškog spola na forumima tematike trudnoća, djeca, porodi, dojenje..na Rodi, Mame i bebe, na Forumu u Roditelji i djeca.........imam zabetoniran profil i sliku takvih osoba.
Ne znam zašto, ali uvijek mislim da su malo feminizirani, papučari u pozitivnom smislu za odnos poštovanja, prijateljstva i podrške u jednoj vezi ili braku, ali opet nedovoljno muževni... Osobe koje su uvijek imali puno frendica ali koje nijedna nije htjela za dečka,više nego simpa i dragi likovi, ali............
Znam misliti pa čovječe zamisli da mi muž visi na tim forumima i odgovara redovito na teme. I dalje mi je prihvatljivije da na Njuškalu traži automobile. Nije mi na pamet da ikoga vrijeđam samo me zanima jesam li zaista jedina u takvom razmišljanju i šta bi mislili da vam se muž ulogira na Trudnocu net i tamo svaki dan pola sata chata i odgovara na teme? Priznajem da imam onaj brđanski mentalitet i da mi je to ipak malo tu mač,ne za frenda već za partnera ili mog muškarca. Jedina?

Odgovori s citatom
ajme, baš si me nasmijala!
), ali, stvarno mi ga je teško zamisliti da pretražuje roditeljske forume. Možda zato što ni nema vremena tražiti po netu, ne znam.

). Zene sve to rado dijele, a kako price o obitelji i djeci spadaju u "intimu", na ovom forumu tata ima jako malo. To ne znaci da u praksi nisu dobri tate, nego im verbalna analiza i cijepanje dlake nije u kromosomu (doduse, nadje se i poneki Tata s usklicnikom u kromosomu). Meni osobno musko forumasenje nimalo ne umanjuje muskost.