Pa nemaju ove naše uniforme veze s kutama. I primjetila sam da su klinci dosta ponosni kad idu sa školom u grad u uniformama,jače osjećaju pripadnost svojoj školi i tako je manifestiraju.
Ne znam, možda nekome neće sjesti nošenje trenirke u školu. Mi smo se svi odmah naviknuli iz razloga što je djeci zbilja udobnije,a lijepo izgleda.Ionako su u školi cijeli dan (do 16 sati),puno su na igralištu, igraju nogomet, pa nam je to puno puno praktičnije od traperica.A da ne kažem da nam se onda ova druga odjeća manje haba i duže traje.Sve ima svoje prednosti.

O nekakvoj uniformiranosti nikad nisam razmišljala na taj način.Pogotovo ne kad su mi klinci osnovno školskog uzrasta.Biti će prilike kasnije da se izraze i razvijaju u smjeru u kojem požele,sad su još djeca, i svi nekakvi aspekti su ispoštovani-čisti su, uredni su, lijepo izgledaju, ugodno im je...i da,ne gledaju koje etikete im je majica.Samo tenisice

Šala,no iznenadili biste se koliko klinci gledaju na to.Mi dečkima apsolutno nikada nisamo doma spominjali nikakve marke,pa su ipak došli sa svim mogućim saznanjima o markama patika i dresova...to je valjda neizbježno. Uniformama je činjenica da su neka djeca obučena tip top od glave do pete markirano,a neka vrlo vrlo skromno ipak svedena na minimum.Sam Bog zna da nam malo skromnosti treba u društvu.Mi smo baš narod mentaliteta "stavi na se da se vidi", jako smo opterećeni s tim.