Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: odore u školama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sanja, do nesporazuma je došlo jer si citirala jedan dio moje rečenice (izvučen iz konteksta) i detektirala nekakav problem koji bi ti riješila da ga imaš sa svojom djecom odnosno otkrila što je u pozadini istog. Koliko sam pročitala na temi nisam jedina povezala nekakav osjećaj s odjećom, evo npr. Ronin (čije postove samo da napomenem čitam s velikim užitkom) je napisala da nošenjem uniformi njena djeca "jače osjećaju pripadnost svojoj školi i tako je manifestiraju". A uniforma je isto odjeća.

I da ponovim još jednom, već sam prethodno napisala nekoliko puta, odjeća za mene nije na prvom mjestu način izražavanja osobnosti, čini mi se da mi to stalno imputiraš. Slažem se s tobom da uniforma ne smanjuje mogućnosti vlastitog izražavanja i razvoja talenata, poštujem tvoje mišljenje i iskustvo.

Zanima me svrha uniformi u privatnim školama, kažeš da ti dijete ide u jednu. Ovdje se na temi koliko vidim dosta ističe to brisanje socijalnih razlika između djece, pa osim poticanja zajedništva da li u privatnim školama uniforme imaju još koju svrhu, jer pretpostavljam da nekih velikih socijalnih razlika niti nema, ili se varam?
    Posljednje uređivanje od Water : 03.04.2012. at 09:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •