-
ja sam isto protiv uniforma. u principu, više mi se sviđa ideja kuta, kao zaštite za odjeću. nego trenerke, traperice i majice, a da ne govorimo one sick varijante američkih uniforma, s kratkim suknjicama.
imam predrasude vezane uz uniforme
elitističke su mi, podsjećaju me na neke privatne snobovske škole, ove "navijačice" o kojima nena priča, kojima bolje stoji kratka suknja. i ne mogu si pomoć.
izgled je važan. i to je tako. i nikakve uniforme to neće promijeniti. s odjećom se puno toga može zakamuflirati, istaknuti, sakriti...
evo, gledam ovu prekrasnu šarenu mladost (
ja ko moja nona) na slici u večernjaku u uvodnom postu, što im fali? traperice i majice. svi isto, a opet različito. traperice i majice i jesu danas uniforma većine mladih.
danas je ta fora odjeća dostupnija nego nekad, kad si po nju morao ići u trst, a sad u new yorkeru na sniženju kupiš majicu za 20,00 kn.
ja ne znam u kakve to fensi šmensi vrtiće i škole idu vaša djeca.
al pišem iz svog kuta.
ljudi nemaju novaca, 90% ljudi nema novaca. gledam kad se gimnazijalci strušte niz stepenice kod bonavie na korzo. ako se netko i ističe, onda su to stvarno pojedinci, 90% ih je uniformirano u traperice i majice. gledam razred od J i vrtić od M. vidi se sve više neimaštine, osjeti se da ljudi imaju sve manje i manje novaca, a ne obratno.
niti jedan argument za uniforme mi ne prolazi, osim zaštite za odjeću ispod, a onda su mi kute bolje rješenje. ko doktori.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma