Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: odore u školama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Da se moja djeca osjećaju bolje ili lošije zbog komada odjeće, ja bih istražila što je u pozadini i riješila bih to. Zabrinjavalo bi me da zadovoljstvo/nezadovoljstvo/frustracija/osjećaj sreće moje djece ovisi (čak i malim dijelom) o odjeći ili nečem sličnom.

A vjerovala ili ne (imam iskustvo iz prve ruke, dakle, ne govorim napamet), mali individualci se mnogo kvalitetnije odgajaju kad se djeca međusobno manje razlikuju izgledom. Tada do izražaja dolaze važnije stvari.
    Gle, napisala sam da se osjeća mrvicu bolje u školi zbog te majice i stvarno ne vidim da mi dijete zbog toga ima problem za psihologa.

Budući da imaš iskustvo iz prve ruke, hoćeš mi onda pomoći savjetom jer mlađi sin od 5 godina nizašto na svijetu neće staviti na sebe odjeću koja se njemu ne sviđa. Da li i njega trebam voditi psihologu?
    Posljednje uređivanje od Water : 02.04.2012. at 16:00

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Water prvotno napisa Vidi poruku
    Gle, napisala sam da se osjeća mrvicu bolje u školi zbog te majice i stvarno ne vidim da mi dijete zbog toga ima problem za psihologa.

Budući da imaš iskustvo iz prve ruke, hoćeš mi onda pomoći savjetom jer mlađi sin od 5 godina nizašto na svijetu neće staviti na sebe odjeću koja se njemu ne sviđa. Da li i njega trebam voditi psihologu?
    Ne poznajem tvoju djecu, nemam pojma trebaju li psihologa ili ne i ne vidim baš nikakvu potrebu za zajediljivim tonom.

Ako bolje pročitaš post koji si citirala, vidjet ćeš da sam pisala o tome što bih napravila da je riječ o mojoj djeci. O tuđoj se ne bih usudila donositi zaključke.
    Posljednje uređivanje od Sanja : 02.04.2012. at 16:04

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Ne poznajem tvoju djecu, nemam pojma trebaju li psihologa ili ne i ne vidim baš nikakvu potrebu za zajediljivim tonom.

Ako bolje pročitaš post koji si citirala, vidjet ćeš da sam pisala o tome što bih napravila da je riječ o mojoj djeci. O tuđoj se ne bih usudila donositi zaključke.
    Ma daj, zajedljivost je krenula s tvoje strane, pročitala sam ja post jako dobro.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Water prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj, zajedljivost je krenula s tvoje strane, pročitala sam ja post jako dobro.
    Nisam bila zajedljiva, ni najmanje. Ton kojeg post dobiva tijekom čitanja ovisi isključivo o čitatelju.

Zaista se ne bih više natezala, nema smisla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •