Wooooow, pa daj slike, Zorana! :D
Lude ste
A kod mene je situacija slijedeca: babylove, kushies velike, indisposables su poklon od roditelja. Jos od vremena kad sam pelene koristila za dvoje djece. U medjuvremenu sam dobila par popolini na poklon. Pa su mi dvi forumske babe dosta toga poslale i poklonile. Par stvari sam kupila, a nedavno sam uzela onaj bon sto Austrija daje za platnene i tako nakupovala dosta popolini pelena. To je tajna. Neke pelene sam vec stavljala u oglas, al nesto mi prodaja ne ide. A stvarno mi ih se previse nakupilo. Neke ne stignem ni koristiti.
Jos nisam nazicala muza da mi pokaze kako staviti slike na net, a tako i tako nisu pelene nesto ubitacno zanimljive. Masu ih je neizbijeljeno, kamaris znate kako izgleda, popolini aio i kushies isto tako....
Ja cu se javiti kad mi u maju dodje racun za struju.![]()
Kokoške jedne! Evo i mene ste navukle na platnene pelene! Počnem šivat dekicu i još je ni ne završim a već šivam pelene!Ma razmišljala sam i prije o platnenim ali se i meni činilo puno love odjednom uz sve ostalo što moraš nabavljati kad čekaš prvo dijete (da ne spominjemo kredit za stan itd). I čitam ja, čitam... I izračunam koliko smo dosad na jednokratne potrošili. Fras me opalio! :shock: Dosad nekih 600-700kn a još nismo tri mjeseca napunili. A ionako peruckamo nešto svaki drugi dan. :shock: A još kupujemo babylove jednokratne koje nisu tak skupe! A 500 godina smeća! AAAAaaaaa... A nećeš, prelazimo na platnene! I onda sam tri dana proučavala krojeve po netu, ne znam kak mi to prije nije palo na pamet. :? Da ne moram shiftat i ostalo sad se još tri dana ne bi digla od makine dok ne sašijem jumbo pakovanje.
![]()
Netko je spomenuo Babylove platnene? Gdje to ima?
kod mene, ja svoje prodajem![]()
Z javi mi pliz šta, kako, koliko itd. Onako informativno, ako mi slučajno dođe... Ja sam ipak ovisnik o šivanju a pelene su mi sad novi izazov jer to još nisam probala šivati.
evo, javno apeliram, cure-smanjite zoraninu brojku![]()
kupite sve što joj ne treba![]()
Može pliz linkove gdje se pouzdano mogu naručiti Kushies i Babylove AIO.
(Htjela bi nove a ne rabljene, ova druga curka bude sve nasljedila rabljeno, pa da bar ima guzu u novome.)