-
Draga eva,
Ja ti ne bih preporucila da ti sve pelene budu all in one. Em sto ce ti se onda brzo potrositi vanjski dio od pulla zbog stalnog pranja, em sto mi one najcesce procure na mom mrsavku. Imam 5 komada AIO i najcesce ih koristim kao rezervu u torbi kad negdje idemo ili kod kuce kad su mi coveri ostali na susenju.
Mi smo polako kupovali pelene, od razlicitih proizvodjaca i razlicitih vrsta, pa sam ih nadopunjavala s onima koji mi najvise pasu.
Fitted (gdje je ulozak usiven u pelenu) mi se jako sporo suse, a i sprijeda su mi dosta prazne sto mi ne pase jer moj decko piski sprijeda, pa kad jos stavim dodatni ulozak budu pre pupaste. Najvise mi odgovaraju pocket pelene- one imaju otvor u kojeg sama stavljas uloske. S njima dobijes uloske a mozes stavljati i dodatne. Jako brzo se suse jer kad to sve povadis bude tanko. One koje su meni najdraze su split pelene. Tu je ulozak odvojiv od pelene. Na nekima je usiven s jedne strane, a na nekim prlenama je zakacen druckerima (kopcicama). Pelene koje su moj osobni favorit su od sivalice. Uguglaj babysaurus pelene. Njen model MUTT LIKE mi se pokazao izvrstan. Dobro upijaju, ulozak je odvojiv s drukerima.
Inace pelene kao pelene neke se kopcaju na cicak, a neke na drukere. Meni cicak ne pase, nekima pase.
Od covera tj zastitnih gacica najbolje su mi Rodine na druckere. One ti idu po velicinama i dovoljno ti je imati tri komada jedne velicine za jedno dijete. Odlicne su i vunene zastitne gacice ali njih nisam koristila.
Postoje i papirici za kakicu koji se bacaju u wc skoljku (ima ih u rodinom webshopu) koji pomazu da kakicu lakse bacis. Stavis u pelenu, kad se beba pokaki skines papiric s kakicom i bacis u skoljku. Al oni idu tek kad kakica postane kompaktnija... Neki ih nikad ni koriste, tako da to i ne moras..
Imas na netu i stranicu minigreeny.com na kojoj imas razlicitih proizvodjaca pelena, papirica i dodataka...
Vjerujem da ce ti se javiti i neke mame blizanaca koje koriste platnene i podijelit svoja iskustva.
I jos nesto - ne zaboravi da uvijek mozes kupiti rabljene pelene, a isto tako i prodati svoje ukoliko tebi neke ne budu odgovarale.
Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma