Da ne otvaram novu temu i mi bi postavili koje pitanjce. Eto, tata je veliki ekolog i bio čovjek, mama je preodgojena u tom duhu i mi bi sada nabavljali platnene pelenice. Sve sam ja iščitala, od brošura do roditeljskih argumenata i protuargumenata i sad sam još zbunjenija pa bih vas molila za savjet da konačno riješim sve nedoumice jer smo sve brzo izabrali, a pelene mi se sada čine i kao intelektualni projekt za moj usporeni mozak.

Mislite li da je ok kupiti za početak (jel to do 4. mj. ukoliko bebonja bude sitniji) recimo 20, 25 tetri i recimo 4 (S ili M veličinu?) zaštitnih g. (opet nemamo pojma koje bi, možda dvoje normalnih, od pulla, recimo rodinih i dvoje vunenih - gdje njih nabaviti?) i onda nekih 20-ak platnenih one size (rodine ili naturine, nismo pametni ili kombinacija jednih i drugih). Znam da ćemo na drukere, čuli smo da čičak popusti i opet ne znamo koju vrstu, vjerujem da su ok ukoliko imaju uložak, dosta mama mi hvali bambus pusu, mislim da su te i najskuplje i one kojima se uložak može skidati i stavljati).
Bit ćemo vam zahvalni ako nas malo prosvijetlite jer nemamo baš u blizini roditelje platnenopelenaše.