Hvala vam na komentarima. Nekoliko sam običnih pp dobila igrom slučaja. Ovdje mi se protive bilo kakvim polovnim pelenama, a i mami se digla kosa na glavi kad sam joj predložila da mi ih podiže na pošti za mene- a polovne! A ja u Sarajevu, ovisim o njoj onda što se dostave tiče.

Možda mi se čini, ali ovdje koga god da sam pitala, svi koriste pampersice i nadati se naći ovdje pp- mislim da je to fantazija. Tako da sam ipak prisiljena kupovati nove.

Taman sam si rekla, pa OK, nove-nove! Kad me već napadaju da ne kupujem polovne, nek im bude, kupit ćemo nove. No to ipak ne podrazumijeva kupiti pa ih ne moći eventualno koristiti. Koje budem uzela, s njima ćemo se "družiti".

BTW, koja vam je preporuka za tetre. Kupila sam 15 kom od pčelice maje i stvarno mi se čine bezveze tanke. Znam kako tetre trebaju izgledati, barem kako su izgledale i kakve moja mama i dan danas potuca po kući. Tako su lijepe, debele i mekane. A ove su mi kao od flis papira... tako da molim za preporuku dobre marke/kvalitete tetri da nadokupim.

A pp ću najvjerovatnije uzeti 10kom pocket fitted s nekim ulošcima od baby saurus, i to OS s drukerima, dva-tri covera za početak. To je ulog oko 250KM pa ćemo vidjeti što dalje.