Hvala puno na odgovorima. Išla sam gledati koliko puta novorođenče urinira u jednom danu (15-30, više ni manje nije ok i upućuje na neke probavne probleme), pa budući da je koža toliko tanka i osjetljiva onda pokušati mijenjati svaki put izuzev po noći da bebeka ne budim..? Znači bolje da računam s 15 dnevno (origami fold - dakle 1 tetra po prematanju)? Išla sam gledati koliko treba tetrama da se skroz posuše, sada bez grijanja treba dan i pol u hodniku gdje sušim veš - pa ak zaokružim na 2 dana sušenja 15 tetri, da treba u startu 50-60 tetri (dakle dokupim još 5 paketa u kojima je po 6 kom) da uvijek imam min 15 čistih u pullu, za 15 prematanja. Uhodavam se, smišljam rutine da me sve ne dočeka nespremnu. Nemam baš babyservis na raspolaganju pa je svaki detalj bitan. :D
Drugo: što se tiče vunenih covera - mislila sam tu uposliti sveki, koju vunu da joj kupim i koje mustre i krojeve da joj isprintam? Ako tko ima link na ono što se svima pokazalo najbolje? Zicer je zicer, i prije ću poslušat iskusnu mamu nego pretpostavke. :D