Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: jeam trudna ili sam "pukla"

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno jeam trudna ili sam "pukla"

Bok.

evo prije nego dobijem mengu i budem 100 % sigurna da bezobzira na simtome nisam trudna hteja bi ćuti dali je netko ima slićnu situacio ili ja stvarno gubim vezu sa zdravim razumom od prevelike želje za bebom. Ovako mengu sam dobila 26.02 ciklus mi je 30 do 35 dana otprilike, išla sam na utvrđivanje plodnih dana sobzirom na to da sam vanmaternićnom trudnoćom izgubila jedan jajovod tako da znam da mi je ovulacija bila između 16 i 18. 03. Već par dana nakon toga poćela sam dobivat sve simtome trudnoće koje sam imala i kod prve 2 trudnoće (imam već 2 mala anđela) kao što su jaka bol u grudima bol u doljnjem djelu trbuha i leđima, promjene rspoloženje, temperatura mi je povišena 36,9 do 37,2, apetit itd itd, sve osim mućnina ali njih nisam imala ni u dosadašnjim trudnoćama. Moja velika nestrpljivost je već u ponedjeljak napravila prvi test i naravno negativa, ok možda je bilo prerano danas drugi tes opet negativan. Sad me zanima dali je moguće da sam sve te simtome umislila i da pomalo "pucam" ili možda postoji još nade da za 2 dana ( sumljam da ću izdržat duže) ponovljeni test ipak bude pozitvan

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo ja se iskreno nadam da si T i da ce vec sljedeci test pokazati plus....
    Ja sam kroz isto prosla prosli ciklus i ludila sam od iscekivanja testovi naravno negativni ali ja nikako da povjerujem u njih jer M vec uveliko kasni ali eto nakraju M stigla na 40 dc....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala ti, da si bar upravu. Ma meni sutvari po mom ciklusu još uopće ni nekasni, ali sobzirom da su mi dosada testovi jako rano bili pozitvni poslje ovih rezultata imam sve meanje nade samo mi nije jasno od kud mi svi ti simtomi kaj stvarno mžeš tako umislit

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

AKO JE OVULACIJA BILA 18. JOŠ JE RANO DA TEST POKAŽE +

sorry zbog velikih slova

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Necu ti bas puno pomoc ali po mom iskustvu mozes umislit simptome i to vrlo dobro a isto tako simptomi mogu biti prisutni vec par dana nakon zaceca. Drzim fige da vidis plus velik ko kuca sto prije!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •