Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: hemofilis influence?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno hemofilis influence?

Zna li možda netko šta je to hemofilis influence?
    To moja - stalno bolesna djevojčica ima u nosu!
    :?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

To ti je bakterija koja je cesto u disnom sustavu djece, opasan je samo tip b (mislim da je taj), a protiv njega djete se cijepi...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to ti je ono HiB cjepivo.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i moja L. je to jako dugo vukla u nosu- ne znam sad na pamet koji tip.
    kak su cure rekle- opasan je tip b i protiv njega se cijepi.

plavi aneo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

tako je - Haemofilus influence tipa B je onaj gadan lik, no cijepi se protiv njega i ja sam 1000% za to cijepivo, pogotovo prije vrtića jaslica ili škole...
    Čwsto kruži među djecom a visok mu je postotak komplikacija npr. upale pluća ili meningitisa...što će fala bogu zbog cijepiva pasti.
    Kada ga nosi u nosu njoj ili njemu ne mora biti opasan može biti samo zarazna za okolinu...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Evo vidiš kamo seže marketing :shock:
    Čak i kad se potpuno zanemari utjecaj ovog cjepiva na porast inzulinski ovisnog dijabetesa, ne može se zanemariti utjecaj na eksploziju svih ostalih oblika hemofilusa protiv kojih se djeca ne cijepe.
    Ja sam za PROTIV.

plavi aneo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sorry Davore što ispadoh glupasta, ali da je dokazan utjecaj na razvoj bilo koje bolesti nebi li ga ipak zabranili ili upozorili na to,
    no dobro uvažavam odluke roditelja koji smatraju da je djecu bolje ne cijepiti no meni se ipak više sviđa ovako no kao kod moje prabake koja je rodila desetoro i jedva je dvoje ostalo živo-prirodnom selekcijom.

plavi aneo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

U svakom slučaju voljela bih baciti pogled ako imaš kakav linkić ili sl. za takve stvrčice, puno toga se ne zna a bilo bi dobro znati..hm npr. nikada ništa nije rećeno no dr. izbjegava mom sinčiću davati azitromicin, znam zašto i zato mislim da mi nebi preporučila ništa što ima ikakvu sjenku sumnje na sebi...
    a ti dAVORE POMAGAJ PA BACI INFO...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

C!
    Kosi se s mojim moralnim načelima. Odlučio sam ne pridavati značaj barbarskim praksama zanemarivog učinka, a po učinkovitosti je cijepljenje duboko dolje na popisu takvih, jelte, barbarskih praksi.
    Moj komentar se odnosio na marketing cjepiva koji ljude pogađa na takav način da počnu vjerovati u te bedastoće.
    Eh, da... nije testirano. Nešto što nije testirano ne može se niti zabraniti na temelju rezultata testova. Način na koji cjepiva dolaze na tržište nema veze s testovima. Jedini "test" koji cjepiva prolaze je pozitivna IgG reakcija i dovoljno nizak mortalitet u prvih tjedan-dva. Dugoročne reakcije se upravo testiraju - na našoj djeci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •