Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: promjena raspoloženja

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno promjena raspoloženja

joj cure dajte koji savjet.
    Neznam jeli od vremena ili od pms ali luda sam,bolje reći živčana da nebi krivo protumačili.Samo se derem,ništa mi ne odgovara na sve sam ljuta.

Samo sam sa vama još dobra....... .Sa čime vračate raspoloženje u ovim t e š k i m trenucima?????????????

Početno

čistim zahod kiselinama...
    napadam muža zašto nemamo bazen i jedrilicu...
    katkad imam crno oko ali nemam više stresa

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čokolada!
    Ali sad imam urtikariju i ne usudim je se jesti, pa sam duuuuboko nesretna.

meganette

Početno

I ja čokoladom.
    A onda sam ljuta na sebe jer sam previse pojela. Ne mogu stati na jednoj kockici. :/

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

za čokoladom sam luda kao i za nutelom mljac.Šta se tiče urtikarije i ja sam u njenoj nemilosti.Čak smatram da ova moja nervoza je pojačana od tog češanja na sve strane.
    Neznam za vas ali meni je i vlastita kosa počela smetati,jednostavno me iritira tako da je u kući uvijek vežem.
    Zar ne postoji nikakva obična krema za mazanje da smanji iritaciju.Doktori mi inače nisu mogli pomoći,navodno može biti od ovoga....,onoga...čisto zavlačenje da bi mi na kraju još otkrili i neku novu boleštinu!!!!
    Fuj!!!!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a da li ti je štitnjača u redu??? ja sam imala takve faze kad je štitnjača prolupala (a pojma nisam imala o čemu se radi :/ ).

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I mene s vremena na vrijeme uhvati ludilo, ali obično zbog posla. Onda tražim unutarnji mir unutar svog doma i u druženju s mojom nećakinjom. To divno dijete je jedina osoba na ovom svijetu koja mi u svakom trenutku može vratiti raspoloženje. Moja Jana

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma i ja sam ti takva, izgleda da ovo doba godine teže proživljavam, a i temperature zraka su mi katastrofa.
    Niš mi se ne da raditi, ali na poslu mi baš odgovora - ludo smo društvo koje se samo smije, a posla preko glave , pet dana mi prohuja kao ludo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •