Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: kratki frenulum

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno kratki frenulum

molim vas koji savjet drage Rode.....moj trogodišnjak mora na op kratkog frenuluma prepucija....bili na pregledu kod dr Bahtijarevića u Klaićevoj....on veli zahvat u općoj anesteziji,dijete se upiše u bolnicu,ali isti dan može doma.... imate li kakav savjet? stav? jeste možda to već prošli? imate li iskustva sa dr B.? svaka informacija će mi biti zlata vrijedna.....hvala!

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mivana prvotno napisa Vidi poruku
    molim vas koji savjet drage Rode.....moj trogodišnjak mora na op kratkog frenuluma prepucija....bili na pregledu kod dr Bahtijarevića u Klaićevoj....on veli zahvat u općoj anesteziji,dijete se upiše u bolnicu,ali isti dan može doma.... imate li kakav savjet? stav? jeste možda to već prošli? imate li iskustva sa dr B.? svaka informacija će mi biti zlata vrijedna.....hvala!

Moja rodica ga je operirala u 7.r.OŠ, u lokalnoj anesteziji. Brzo se oporavila i nastavila jesti, nije bilo posebno bolno.No kako se radi o malenom trogodišnjaku, oni bol doživljavaju vjerojatno intenzivnije.
    Savjetujte se s dr.o ispiranju čajem od pelina/kadulje budući on ubrzava zarastanje, a osobno sam ga koristila nakon operacije umnjaka.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Indi prvotno napisa Vidi poruku
    Moja rodica ga je operirala u 7.r.OŠ, u lokalnoj anesteziji. Brzo se oporavila i nastavila jesti, nije bilo posebno bolno.No kako se radi o malenom trogodišnjaku, oni bol doživljavaju vjerojatno intenzivnije.
    Savjetujte se s dr.o ispiranju čajem od pelina/kadulje budući on ubrzava zarastanje, a osobno sam ga koristila nakon operacije umnjaka.
    Indi
    tvja rodica je operirala frenulum prepucija

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mivana, pretraži malo teme, ima puno o tome

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ajme zaboga...ja sam samo pročitala frenulum bez nastavka...
    Mislim da mi treba još jedna kafa.

Puntice, daj briši ovo gore, i ovo ovdje.
    Posljednje uređivanje od Indi : 03.04.2012. at 11:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •