ne znam ni sama gdje bih otvorila temu, pa cu ovdje. temu otvaram u dogovoru s administratorima.
imam zamolbu u vezi magisterijatreba ispuniti kratki online upitnik na ovom linku https://docs.google.com/spreadsheet/...YU9jT3hhTGc6MQ
radi se o 20-tak pitanja za oba spola izmedju 18 i 45 godina. za rjesavanje treba nekoliko minuta. upitnik je anoniman i nakon slanja ga Google odmah obradjuje, tako da nema sanse da se sazna tko je i kako odgovorio na pitanja.
lijepo bih vas molila da popunite upitnik i ako mozete proslijedite ga dalje. posebno bih molila da to budu oni ne-rodastog opredjeljenjajer bi uzorak trebao biti sto reprezentativniji za hrvatsku populaciju, a znamo da roda bas i nije mainstream (znam, trazim to na rodinom forumu, ali zato naglasavam da ne bi odmah odustali). idealno - oni koji nemaju djecu i ne znaju puno o dojenju, odnosno oni koji imaju djecu i koriste adaptirano. recimo kolega mog muza koji je morao uguglati "adaptirano mlijeko" jer nije znao sto je to
hvala!

treba ispuniti kratki online upitnik na ovom linku
jer bi uzorak trebao biti sto reprezentativniji za hrvatsku populaciju, a znamo da roda bas i nije mainstream (znam, trazim to na rodinom forumu, ali zato naglasavam da ne bi odmah odustali). idealno - oni koji nemaju djecu i ne znaju puno o dojenju, odnosno oni koji imaju djecu i koriste adaptirano. recimo kolega mog muza koji je morao uguglati "adaptirano mlijeko" jer nije znao sto je to 
Odgovori s citatom