Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: nešto o nama low responderima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I ja sam low responder..
    Imala sam ukupno 6 postupaka,od toga dva transfera.
    Stimulacija klomifen+menopur-imala sam 2 js-obje se oplodile i obje vračene 3.dan kao 8-stanične-biolog je bio jako zadovoljan..
    Ali ništa..
    Onda ful stimulacija-4 Gonala dnevno u kombinaciji sa Cetrotidom..Imala sam 4 folikula od toga tri js-sve tri se oplodile i sve tri vračene.
    U potpisu mi vidiš..ostala trudna i rodila..
    S time da nikada nisam vadila AMH-moj mpo-vac mi je gledao antralce i nakon toga smo se dogovorili da idem u postupak..

Razmišljam o drugom dijetetu..i sigurno neću više ići na punu stimulaciju već na neku kombinaciju-polustimulaciju jer isto reagiram,a puno jeftinije prođem-jer sam dobitni postupak radila privatno...a lijekovi su me izašli kao postupak..

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam low responder..
    Stimulacija klomifen+menopur-imala sam 2 js-obje se oplodile i obje vračene 3.dan kao 8-stanične-biolog je bio jako zadovoljan..
    Ali ništa..
    Onda ful stimulacija-4 Gonala dnevno u kombinaciji sa Cetrotidom..Imala sam 4 folikula od toga tri js-sve tri se oplodile i sve tri vračene.
    S time da nikada nisam vadila AMH-moj mpo-vac mi je gledao antralce i nakon toga smo se dogovorili da idem u postupak..

Razmišljam o drugom dijetetu..i sigurno neću više ići na punu stimulaciju već na neku kombinaciju-polustimulaciju jer isto reagiram,a puno jeftinije prođem-jer sam dobitni postupak radila privatno...a lijekovi su me izašli kao postupak..
    ma ja sam to sve radila u KBO-u....i samo jednom se oplodila js...sve ostalo nije....svi koji tamo idu se žale na biologinju(opširnije na temi KBO)....i kud sam već low responder tu mi biologinja ne oplodi js....izgubila sam već živce....
    nije istina da kod ni jedne žene nisu kvalitetne js!!!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam low responder..
    Ali ništa..

zaboravih pitati-gdje si išla privatno?

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    zaboravih pitati-gdje si išla privatno?
    Imaš pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke