-
Zanima me koliko traje oporavak nakon laparoskopije?
Prvo je uslijedio pobacaj 25.2,tog dana nakon poroda u kom mi je puknula posteljica data mi je narkoza te izvrsena kiretaza,hospitalizirana sam bila 7dana.Uslijedio je pregled UZV nakon 14dana na kom je ustanovljeno da posteljica nije sasvim odstranjena te sam po drugi put hospitalizirana,ovaj put 3dana te sam primila narkozu i izvrsena mi je vakum kiretaza.Nakon toga odlazim na redoviti pregled nakon 14dana gdje me docekao PHD nalaz s druge kiretaze koji je bio zarazen parazitima sto je upucivalo na to da mi je uslijed druge operacije probijena maternica i ostecen dio crijeva,hospitalizirana sam 5dana.Izvrsena mi je operacija laparoskopijom gdje je ustanovljeno da nemam perforaciju maternice i da su mi crijeva netaknuta,te dolazi do zakljucka da je necijom nepaznjom i nemarom zarazen uzorak posteljice u laboratoriju.Danas je 4dan nakon laparoskopije,osijecam bolove po cijelom organizmu(utrobi)zbog upuhivanja plina odnosno nacina na koji se ta operacija izvodi.Zanima me koliko traje oporavak nakon operacije,ima li tko slicna iskustva i koliko je zakonom propisano bolovanje nakon toga.Hvala unaprijed!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma