meni je laparoskopski odstranjena cista s jajnika. tako je, bolilo je zbog plina. mene najviše ramena. savjetovali tad mene, a sad i ja tebe da što više puštaš plinove i podriguješ, i ako te je inače toga sram, sad se nemoj ustručavati. to mi je prošlo nakon nekoliko dana. a utroba me nije nešto posebno bolila, recimo kao kad imam menstruaciju. ako se dobro sjećam, bila sam doma 10ak dana nakon zahvata (to je bilo prije 6 godina, ja mislim, malo mi se sve pomiješalo . bila sam i nakon godinu dana opet i tad sam se oporavila još lakše.
kasnije sam se osjećala dobro, al sam pazila da se ne naprežem. uglavnom, oporavak je meni bio dosta brz. e sad, ne znam ovisi li to o samom zahvatu i što je dirano unutra...
drago mi je da su ti maternica i crijeva ok. a to da ti je greškom zaražen uzorak posteljice...joj.
al gledaj to ovako, laparoskopski su ti sad sve pregledali detaljno i iznutra tako da barem po tom pitanju možeš biti mirna. nadam se da će napokon krenuti nabolje za tebe i da si se za neko vrijeme riješila operacija