-
-
Rekla bih da nije komplicirano: nakon završetka školske godine (ili prije početka naredne) odeš u OŠ A. Šenoe sa svjedožbama, domovnicama i potvrdom o novom prebivalištu. Ostali dio administrativne procedure odraditi će tajništva škola direktno između sebe.
Formalno u OŠ Sv. Nedjelja ne trebaš ništa poduzimati, ali bilo bi uljuđeno razrednicima najaviti odlazak...
-
Mi smo trebali reći u staroj školi da se selimo, dobili smo prijepis ocjena(već je bila počela nastava) i rodni list, (domovnica je ,mislim, bila kopija u školi). Mora se ići i u staru školu. Nešto sam i potpisala, možda ispis ili...
Naravno, najprije smo se javili u novu školu (drugi grad, iako jako blizu), napisali kao neku molbu, rekli su nam koji razred, koji jezik, upoznali razrednicu, ravnatelja, malo školu...
Nije trebala povrda o prebivalištu, vjerovali su napisanoj adresi...
Ali, mi nismo ZG...
-
-
mi smo selili prvasica prosle godine (ZG, iz jednog dijela grada u drugi)
u 1. skolu je bio tek upisan u regularnom roku u lipnju a mi smo se preselili tijekom ljeta (srpanj) - tada smo ga ispisali i upisali u novu skolu
procedura: najavili se u novoj skoli (otisli na razgovor u tajnistvo i kod pedagogice), u staroj predigli dokumentaciju koju su imali od upisa i donijeli ih u novu - nikakvih problema nije bilo, sve je bilo gotovo za 2 dana
isti dan kad smo donijeli papire, određen mu je i razred i učiteljica
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma