Da li se razumiješ u grafički dizajn? Konkretnije Ilustrator? Ili ti se da učiti.. imam prijedlog..
Da li se razumiješ u grafički dizajn? Konkretnije Ilustrator? Ili ti se da učiti.. imam prijedlog..
Da li je to nekaj honorarno ili? Naime muž se u to razumije, studirao na Grafičkom, "odustao" na dva ispita do diplome. I sad je da prostiš knb. Ima znanje, a nema papir. I da ne nabrajam dalje. On bi to mogao bez problema honorarno (niakd dosta love, fali i previše). Pa ako me možeš uputiti malo da mu prensem?
Posljednje uređivanje od ana.m : 04.04.2012. at 22:26
ana.m, trebao bi otvoriti svoj račun na toj stranici, preko kojega će mu sjedati novac. Za to mu treba putovnica. Sve ideje ima na @shatterstocku, neka pogleda što se točno traži. Slike moraju biti formata 50x50 cm i rad u Ilustratoru. To je sva mudrost. Samo neka prati upute.
Što se tiče love, ti radovi se plasiraju na tržište, sa str imaš kartu svijeta i vidiš gdje-kad je netko kupio tvoj rad, tako ti malo po malo 'kapa' na račun.. Znam njih nekolicinu koji doslovno žive samo od toga, ali kažem, treba zagristi... upasti nije problem. Sretno![]()