Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Mesne kašice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pa ako ja jedem organsko, zašto ne bi i djetetu davala. Sve je lako dostupno osim mesa, što meni nije problem jer ga ne jedem. Koliko vidim masu mama kupuju za bebe žitarice i voće i povrće u bio dućanima, a onda meso daju kojekakvo, ne vidim ni u tome smisla jer vjerujem da su hormoni i antibiotici kojima se tretira meso jednako štetni kao i pesticidi.
    Ne vjerujem da ne promislite nikad koliko je štetno pile iz recimo Konzuma?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ako ja jedem organsko, zašto ne bi i djetetu davala. Sve je lako dostupno osim mesa, što meni nije problem jer ga ne jedem. Koliko vidim masu mama kupuju za bebe žitarice i voće i povrće u bio dućanima, a onda meso daju kojekakvo, ne vidim ni u tome smisla jer vjerujem da su hormoni i antibiotici kojima se tretira meso jednako štetni kao i pesticidi.
    Rivendell, pa zato i govorimo o sebi; nitko to ne preporuča drugima.

Znam kakvi su piceki iz dućana, ali nemam alternativu.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    A što da ja radim ako mi je jedini izbot to pile iz Konzuma? Niti imam rođake na selu, niti imam poznanike ni prijatelje koji imaju krave, koze, ovce..ne mogu doći do organskog. A babama na pijaci ne vjerujem jer sve lažu ko psi, samo da bi prodale. Tako da, niti ja jedem organsko, niti moja djeca. Ako ti možeš sebi to priuštiti onda superiška. Mi ćemo žvakati hormone i antibiotike

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A što da ja radim ako mi je jedini izbot to pile iz Konzuma? Niti imam rođake na selu, niti imam poznanike ni prijatelje koji imaju krave, koze, ovce..ne mogu doći do organskog. A babama na pijaci ne vjerujem jer sve lažu ko psi, samo da bi prodale. Tako da, niti ja jedem organsko, niti moja djeca. Ako ti možeš sebi to priuštiti onda superiška. Mi ćemo žvakati hormone i antibiotike
    slažem se i nažalost ovako kao Trini je i meni/nama
    probala sam ja kod baba na pijaci, ali ta kokoš je toliko žilava i nejestiva da me jeza hvata,
    nažalost za sad mi je jedina opcija moj vid i procjena da je meso/voće/povrće i sl. barem donekle dobre kvalitete, jer ni ja nemam nikog tko se bavi uzgojem i još organiskim (moš si mislit da toga uopće i ima), osim eto što pokušavam već mjesec dana preko sestre svog muža, da ona od svog muža sestru zamoli da njen momak donese sa sela 3-4 domaća jaja, ali doslovno....i tu svaka moja volja pada u vodu
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 11.04.2012. at 00:32

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    osim eto što pokušavam već mjesec dana preko sestre svog muža, da ona od svog muža sestru zamoli da njen momak
    OT:

sorry, al baš si me nasmijala
    trebalo mi dvije minute da prokljuvim tko će ti ( ako ) donijeti jaja

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    OT:

sorry, al baš si me nasmijala
    trebalo mi dvije minute da prokljuvim tko će ti ( ako ) donijeti jaja
    OT: vjeruj mi i ja sam se izgubila
    (ali najbolje od svega ipak sam danas dobila tih 6 jaja - od muževe sestre pa od njenog muža itd. itd
    i još 10 od jedne naše stare dobre forumašice koja mi je došla na kavicu, tnx irena)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •