Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: kada vaditi krv-pomoć

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno kada vaditi krv-pomoć

pozdrav svima,gledala sam teme ali nigdje nisam našla ono što me zanima,pa vas molim pomoć! Trudna sam 9+2, počela sam prije nekoliko dana lagano krvariti,bila sam kod ginekologice,otvorila mi je komplikacije,prepisala duphaston i rekla mi je da kad prestanem krvariti odem obaviti sve potrebne pretrage (krv,urin..), jer ništa još nisam! E sad ne znam da li je mislila da popijem sve tablete pa odem na pretrage, ili i pod tabletama to mogu obaviti samo da prestane krvarenje?? Ginićka je sljedeći tjedan na godišnjem pa je ne mogu ni nazvati da pitam!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja sam odmah po prvom pregledu dobila uputnice za krv i urin. možda je kod tvoje ginićke drugačija praksa. bila sam 5+4 tr. isto sam imala bolove i lagano krvarenje. mislilo se da je vanmaternična,ali hvala bogu sve je bilo u redu.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sada ti je bitno mirovati da krvarenje prestane. Nalazi krvi i urina su daleko manje bitni.

Ima vremena za sve nalaze. Uopće ne razmišljaj o tome dok god krvariš. Samo miruj.

Inače duphaston ne smeta za nalaze i nemoj ga prestati piti dok se ne dogovoriš sa ginekologicom, On ti "čuva" trudnoću.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

hvala! mirujem,sada dva dana nije bilo krvi, a jutros se opet pojavila ! Preko dana ništa,samo ujutro se pojavi,pa me to sada već nervira! za mjesec dana su nam svatovi,pokušavam ne razmišljati o tome,ali baš sam sva neka u bedu !

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja sam nalaze krv, urin, krvna grupa, baš zbog čuvanja trudnoće napavila u 15. tjednu trudnoće (možda i u 16.). Ginekologica je rekla da je prvo prerano da se treskam po autu, pa je onda bila sezona gripe....
    Bitno je da se trudnoća ustali, pij tablete i leži!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •