-
kada vaditi krv-pomoć
pozdrav svima,gledala sam teme ali nigdje nisam našla ono što me zanima,pa vas molim pomoć! Trudna sam 9+2, počela sam prije nekoliko dana lagano krvariti,bila sam kod ginekologice,otvorila mi je komplikacije,prepisala duphaston i rekla mi je da kad prestanem krvariti odem obaviti sve potrebne pretrage (krv,urin..), jer ništa još nisam! E sad ne znam da li je mislila da popijem sve tablete pa odem na pretrage, ili i pod tabletama to mogu obaviti samo da prestane krvarenje??
Ginićka je sljedeći tjedan na godišnjem pa je ne mogu ni nazvati da pitam!
-
ja sam odmah po prvom pregledu dobila uputnice za krv i urin. možda je kod tvoje ginićke drugačija praksa. bila sam 5+4 tr. isto sam imala bolove i lagano krvarenje. mislilo se da je vanmaternična,ali hvala bogu sve je bilo u redu.
-
Sada ti je bitno mirovati da krvarenje prestane. Nalazi krvi i urina su daleko manje bitni.
Ima vremena za sve nalaze. Uopće ne razmišljaj o tome dok god krvariš. Samo miruj.
Inače duphaston ne smeta za nalaze i nemoj ga prestati piti dok se ne dogovoriš sa ginekologicom, On ti "čuva" trudnoću.
-
-
Ja sam nalaze krv, urin, krvna grupa, baš zbog čuvanja trudnoće napavila u 15. tjednu trudnoće (možda i u 16.). Ginekologica je rekla da je prvo prerano da se treskam po autu, pa je onda bila sezona gripe....
Bitno je da se trudnoća ustali, pij tablete i leži!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma