-
kila
Mame,
Da li je netko od vasih bebica isao na kirursko odstranjenje kile? Mojoj bebici je pedijatar uocio kilu i poslao nas u Klaicevu na kirurgiju, nakon pregleda doktor ga je narucio sljedeci tjedan na operaciju. Mali ce tad imati 1, 5 mjesec. Ne moram ni reci da sam vec luda od brige, moramo napraviti krv i urin, i test za anesteziju ( kakvu anaesteziju daju tako malim bebama?). Jedan dan ce biti u bolnici, i kako ja bez njega ne mogu i ja cu s njim ostati..to u Klaicevoj kosta 700 kn,. Bila je tolika guzva, na pregledu sam bila 3 min i nista mi detaljnije nisu ni rekli, nego samo da dodjem tad i tad, amozda su i rekli ali sam ja toliko vec gusila u suzama da nisam nista niti cula...znam da ima puno gorih stvari, ali ipak nisam se mogla suzdrzati.
-
Nema nitko tko mi moze malo vise reci o tome
-
Pepeljugo, mi smo operirari vodenu kilu na oba testisa, ali mi je dijete bilo staro već 4 god. Operirali smo u Sloveniji, sve je prošlo dobro, mislim da će kod male bebice još i lakše, jer kad je dijete veće moraš mu objasniti i boravak u bolnici i bol poslije itd. Inače uz par čepića sve je prošlo brzo i lako. Za par dana dijete je kao da ništa nije ni bilo. Budi hrabra, znam da ti je sada strašno, ali mene su tješili da je to zaista rutinska operacija i da se nema što zakomplicirati.
Puno sreće i dobrih želja. Ako imaš još pitanja i ako bilo kojim odgovorom mogu pomoći, slobodno se obrati na pp ako želiš.
-
A zar se ta vodena kila ne povuce sama??
-
Vjerojatno se radi o trbušnoj kili, ona se operira odmah.
-
Mamazika, mislis na nasu vodenu kilu? Nama je doktorka rekla, ima u levom testisu i da se ne zabrinjavamo, tj. ne opterecujemo s tim, nije veliko!
-
Vodena kila (u testisima) se često povuče, i nije nikakva panika.
Trbušna kila je na trbušnoj stijenci, pa se može desiti da crijevo uđe u nju (pod kožom, prema van) i uklješti se, to je za hitnu operaciju ako se ne može vratiti unutra. Postoji još i pupčana kila (oko pupka) ako je mala isto se zna sama zatvoriti, velika se operira.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma