Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: moguća trudnoća?!?!

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno moguća trudnoća?!?!

Molim malu pomoć.
    Dakle, prvu menstruaciju sam (nakon poroda) dobila točno godinu dana, uz dojenje.Ciklus mi se regulirao na 31 dan, a prije trudnoće je bio 28 dana. Dakle, imala sam do sada 4 menstruacije, sve uredno došle 31.dan ciklusa.
    Eh, sad...ova 5. je trebala doći 02.04., a nje još uvijek nema...
    Kontracepciju rabimo - prezervative, pazimi i to, ali malo sam zabrinuta. Da li je moguće da je to nekakav nemam pojma kaj, hormonalni poremećaj ili kaj, da li je tijelu potrebno još vremena da izregulira cikluse,imate li takvih iskustava sa kašnjenjem menstruacije tako puno, a da niste trudne?
    Danas planiram napraviti test, ali me svejedno zanimaju možebitni vaši odgovori.
    Nisam planirala još jednu bebu, zaistanisam psihički spremna,lovi me strah, totalno sam koma, ali ako je Bog namijenio još jednu malu bebicu, onda nemam ništa protiv

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hmmm...evo napravila sam test, negativan je...ima itko kaj pametno?

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Meni je taman oko Božića jedna preskočila. Čak sam 2 testa napravila da vidim da nisam trudna (ali mi nismo koristili kontracepciju, radimo na bebici). Možda je bio stres, možda dojenje, možda biokemijska... I sad mi zna malo ranije malo kasnije doć.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A gle, ja sam dobila prvu nakon 6 mj uz dojenje i to je to. Sad vec 2 i pol mjeseca nista. Cak sam i test radila. Tak da vjerujem da je moguce da dojenje sve to malo pomakne.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

da,ja isto brijem da je zbog dojenja...malo me sfrkalo jer su te pve 4 bile skroz uredne, na dan su došle točno...ipak ću ponoviti test za 3 dana, kao što i upute sugeriraju, a onda ću vidjeti...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

jako slična situacija kod mene
    od kad sam prestala dojiti (u 9.mjesecu 2011.)
    prve dvije -tri došle u dan doslovno
    od tada darmar čak i krvarenja između ciklusa, više ne znam kad mi je prava kad "kriva" menga
    totalni poremećaj, tako da sam baš nekidan bila u gin.
    počela sa Proverom da mi se pojavi prava menga (to će biti treće krvarenje u mj. i pol dana )
    trudnoće nema (kaže dr. najvjerojatnije se ne događa ovulacija)
    kad dobijem ovaj ciklus iza Provere moram napraviti FSH, LH, PRL i TSH od 2-5 dana ciklusa
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 11.04.2012. at 00:15

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mozda su vam i uskrsnja i bozicnja ishrana uticale na ciklus, da se pomeri za tih par dana.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ali imam neki gusti sluzavi iscjedak, kao kad sam bila trudna...zaista je obilan. Inače drugih simptoma nemam, ako bi bila neka trudnoća, ništa.
    Ishrana za Uskrs mi je bila jednaka kao i uvijek, povrće,voće, jedino sam janjetinu nenadano ubacila, a mislim da ona nije krivac za izostanak menstruacije, hahaha...

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    jako slična situacija kod mene
    od kad sam prestala dojiti (u 9.mjesecu 2011.)
    prve dvije -tri došle u dan doslovno
    od tada darmar čak i krvarenja između ciklusa, više ne znam kad mi je prava kad "kriva" menga
    totalni poremećaj, tako da sam baš nekidan bila u gin.
    počela sa Proverom da mi se pojavi prava menga (to će biti treće krvarenje u mj. i pol dana )
    trudnoće nema (kaže dr. najvjerojatnije se ne događa ovulacija)
    kad dobijem ovaj ciklus iza Provere moram napraviti FSH, LH, PRL i TSH od 2-5 dana ciklusa
    Ja još uvijek dojim, ni manje ni više, jednako količinski zadnjih 5-6 mj., kad izlaze zubići malo pojačano, ali sve je to tu negdje...ne bi da je ona sad počela puno cicati pa bi rekla da je to možda od pojačanog dojenja, ali nije...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj mayato prvotno napisa Vidi poruku
    hmmm...evo napravila sam test, negativan je...ima itko kaj pametno?
    Ja bih vjerovala testu, navodno su jako točni! ... Pogotovo ako je rađen i više od tjedan dana nakon što je trabala doći...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hmmm.....ja isto tako već dojim već skoro 9 mj i nemam mengu i na blef napravim test, a on pozitivan
    kad sam otišla kod ginekologa, ona mi veli da sam trudna više od 13 tjedana

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj nela30 prvotno napisa Vidi poruku
    hmmm.....ja isto tako već dojim već skoro 9 mj i nemam mengu i na blef napravim test, a on pozitivan
    OT
    kako lijepo!!!

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam ponovila test i opet je negativan. U ponedjeljak imam naručeno kod gin. pa ćemo vidjeti...

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj nela30 prvotno napisa Vidi poruku
    divno...super...čestitam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •