nenaa prvotno napisa
![]()
u svako doba
Ovo je dio mojih:
http://public.fotki.com/tanjaur/oslikani-zidovi/
Drugi dio (veći) nisam slikala.
Trina wow :shock:
To si sama crtala? Svaka čast!
Koje boje su to?
super su, posebno mi je Nemo zakon. Djeca ti žive ko u crtiću 8)
Sve osim Spidermana i Neme je crtano s temperom. A ovo dvoje s Dipijem-onim malim bočicama pigmenta što se miješa sa farbom.babel prvotno napisa
Je. Po njihovim željama sam i crtala. Ali ovi likovi su nam dosadili. Dosad sam brisala i crtala jedno pet puta a tako će vjerojatno i s ovim biti.pomikaki prvotno napisa
Odlično! Sve je tako uredno i stvarno!
Daj mi još reci jesi gledala likove iz priče ili nečeg?
I mene to čeka kao završnica ali još se ne usudim![]()
Oni su izabirali što im se sviđa pa su to uglavnom bili likovi s omota dvd-a. Ili časopisa.
fenomenalno!Trina prvotno napisa
kako si nacrtala konture na zidu? jesi koristila šablone ili prostručno?
Trina prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
prekrasno....
meni je vrhunac umjetnosti bio poljepiti samoljepljive bordure i sličice na zid kod kinderbeta....
Moram ovu temu malo izvući na površinu
Sjećam se da sam još prije više od tri godine, dok sam bila trudna s N, s čežnjom gledala vaše prekrasne sobice i zamišljala kako bi ja jednog dana njenu sobu oslikala kad je bude imala. I sad evo nakon toliko vremena imam priliku te svoje ideje pretvoriti u djelo...već skoro godinu dana skupljamo hrabrosti za to i konačno smo MM i ja pogurali jedno drugo i krenuli u tu avanturu. Još je u tijeku, čim bude gotovo slavit ću slike ali htjedoh vam zahvaliti na inspiraciji
Žao mi jedino što se većina vaših uradaka više ne vidi.
Jel se možda još netko ohrabrio u međuvremenu?
Svojim curama sam od žute samoljepljive tapete koju sam imala doma, napravila sunce, nacrtala na papiru nekoliko leptira, bubamaru, cvjetića, obojila ih, izrezala i nalijepila na zid.. Izgleda jako slatko, a super mi je što svako toliko dodamo nešto.. da ne pričam o tome koliko malecka uživa kad ju podignem da si nalijepi nešto na zid..
Erina, super mi je ovaj stolić i Stolice u sobici? Kupljeno ili??
Hvala Klaudija
To smo mi napravili N za rođendan lani.
Predobri su mi.. Svaka čast! Možda da krenete u nekakvu proizvodnju pa da si mi možemo kupit?!
Pa koliko nam se već zainteresiranih zabilježilo možda bi i trebali![]()
Ako bude znat ćeš![]()
Evo par detalja naše sobice . Još završavamo cvijeće, leptiriće i sl, za dan-dva se nadamo konačnom završetku radova![]()
ja sam dječju sobicu oslikavala onak stihijski bez plana, pa ima svega
inače je prije oslikavanja imala taj žuti zid friško oličen a ja nisma imala strpljenja čekati da se eventualno prekreči
evo par slikica
u vlakiću su slikice naših malih frenedića i rođaka, a kad više nije bilo mjesta nacrtala sam aviončić, sad je i on popunjen, moram brzo misliti dalje
http://public.fotki.com/lucy07/svastara/pa200006.html
Yasmin mi smo u vrtiću slično pravili brodiće i svetionik
Ma svašta se može, samo nek je dobre volje.
Klaudija
Mi konačno gotovi![]()
Neke stvari nisu ispale kako smo zamislili, neke ispale bolje nego smo očekivali, sve u svemu
sobica
erina, ja sam jako jako ljubomorna, ne da bih takvu sobu za Saru nego bi i ja htjela spavat i igrat se u takvoj sobi..
Nemam riječi, PREDIVNO!!!!
Koliko je samo ljubavi uloženo, vidi se na svakom motivu na zidu..
Od pužića mi je još draži ježić sa leptirićem na nosu![]()
novim slikama svima kažem wow!
a stare su popucali linkovi , istekli ili šta već i ne vidim slike kojima se svi dive! šmrc!
curke, čime crtate/slikate po zidovima?
tempera ili kreč + tinta?
nemam pojma! a otvara mi se neki novi zid pa bi se malo 'razbacala'
i zamima jel netko dječju sobicu nakon nekog vremena farbao u djevojačku - djeca rastu! pa onda kako se to prefarba - treba li sve šmirglati/prati??
ja slikam temperama, kad budemo prekrečivali vjerujem da će se prvo morati oprati koliko ide sa vodom, to kod temp ne bi trebao biti problem, onda će biti lakše i prekrečiti
tenks!
ja sam se do sada samo igrala sa krečom - ono dvije tri boje pa pruge ili neki uzorak na zidu!
imam jednu 'tetovažu' na zidu u boravku - mogla bi se malo i pohvaliti, ali nije to tema!![]()
a u bebi-sobi sam samo naljepnice stavila na bijeli zid i to neke životinje sa farme i sad mi fali livada i cvjetići neko jezero - joj svašta bi ja tu dodala!
Olovkom iscrtaj cvijeće. Za livadu stavi neki svijetliji ton zelene (smuti zelenu s krečom). Pa tamnijom zelenom obojaš stabljike,ofarbaš cvijeće....Prednost mješanja pigmenata s krečom je to da će ti prekriti boju koja je na zidu. Tu boju možeš i razmutiti s vodom
super, hvala! korisne su mi te upute!
na zidu je bijela ali ja mislim unaprijed - kako to skinuti kad jednog dna djetetu dosadi moja livada!?
Mogu ti na pp poslati svoju sobu, rađenu tomtehnikom.
pošalji mi samo da slinim!![]()
možda me ubrzaš pa se i ja bacim na posao!
mi smo pofarbali zid običnim bojama za zid ali smo sami izrezali karton u obliku valova. cure gore nalijepile hrpu ribica i sirena i sad žive u morskom carstvu![]()
Da se malo pohvalim .Uređujemo sobu našeg sina ...naravno po njegovim željama , radovi su pri kraju , još radimo radni stol i ostaju samo autići na pistama, tepih i useljenje može početi .
Evo linka pa budite nježne
http://public.fotki.com/kbegicsi/soba-naeg-sina/
Meni je krasna soba
Ja nisam puno razmišljala prije o tome što ćemo kad joj dosadi naša livada, možda sam trebala ali onda ne bi imala ovo što ima sada. O tome ćemo kad joj dosadi, vidim da će se morati strugati jer reljefasto je svugdje gdje je sloj farbe više.
Koristili smo jupol + dipi za većinu, jedino za sitnije i intenzivnije detalje koristili tempere.
Bobica mene baš zanima ta "tetovaža" u boravku, nešto mi prazan zid u našem pa ajd se pohvali![]()
imam negdje slike ali čekaj da zamutim manekenku u peleni
uglavnom dvije su se boje dotakle na jendom mjestu - zlatnožuta od blagavaonice i crimson (bordo) od boravka
e onda sam ja napravila neke vijuge - ko fol vinovu lozu bordo boje na žutom zidu - da se kao spoje boje?!?!
al sam objasnila![]()
Baš dobro izgleda, svaka čast!
Ja isto tako neke zavijutke pokušavam osmisliti za iznad kauča ali nikako da mi ispadne na papiru baš ono što želim. I to slične boje kao i tvoja jer mi je takav zid u kuhinji pa da se poveže.
Evo i od mene radoznalice jedan pljesak da vidimo tu tajanstvenu sobu
![]()
Podižem!
Dajte ideje za uređenje sobe za blizance( još nisamo sigurno 100% u spol ).
Nismo baš neki umjetnici u crtanju.
Svi prijedlozi dobro došli.
evo jednog zgodnog linka gdje ih mozete nabaviti
http://www.facebook.com/WALLmiHR
Ima netko nekog crtača grafita, ja bi malom nacrtalaulični grafit u sobi na jednom zidu, pa evo skupljam prijedloge.
Draga mi jos ne znamo spol, pa smo se odlucili za medvjedice dobrog srca dugu i oblacice!!! Skinuli ih sa neta, oni su univerzalni, a super mi je stosu njezni, i bilo mi je bitno da ih mogu slikati vodenim bojama da ne bude prejako, htjela sam njezne nijanse jer se bebica jos nije rodila, ooodlicno je ispalo.... I sav se trud isplatio.... A i volim sto su dobrocudni, imamo zutog, plavog rozog....oni se spustaju sa duge, a imamo jednog ljubicastog sto spava iznad krevetica na mjesecu i jos jednog sto se ljulja na ljuljacki okacenoj na oblak.... Svi su odusevljeni kad vide!!!