-
ja se od uvijek bojim tih sintetskih vitamina,gledala sam jako ružne dokumentarce na tu temu...s druge strane neki ih doktori ipak preporučuju-Davore postoji li i jedan "kupovni" vitamin koji bi ti preporučio...?
Ja sam anemična i bljedunjava od kad znam za sebe, uz to imam i niski tlak..nakon što sam rodila htjeli su mi intervenozno frknuti željezo jer sam po njima slabokrvna (samo da kažem da mi nisu vadili krv niti radili ikakvu pretragu po kojoj bi to mogli zaključiti) odbila sam, zato što sam dojila dijete i ako kažu da slabokrvne anemične mame trebaju zbog razvitka djetetovog mozga uzimati željezo (po meni idiotarija).
Odbila sam zato jer se sjećam kad je moja majka u kad sam ja bila dijete često pila one sirupe željeza i imala užasne probavne smetnje,bolove u želucu a ja sam pomislila da bi ih moglo imati i moje dijete bude li ga ja uzimala.
Uglavnom moja ga je šogorica "morala" uzimati i njezina beba nije imala većih problema.
Pitam ja Vas ima li istine u tome da djeca anemični majki imaju "poteškoća u razvoju-mozga"..hvala i koliko loše željezo utječe na želudac?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma