Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Vitaminski dodatak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Slabokrvnost se može itekako vidjeti bez pretraga. Bljedilo, roza donji kapak (kad ga povučeš dolje), vrlo svijetle desni, pospanost, umor, glavobolja...
    Pa ne baš kod svakoga, ja na primjer nikada nisam imala niti jedan od navedenih simptoma (ajd, dobro ponekad sam pospana i/ili umorna no za to uvijek postoji i neki drugi razlog) a slabokrvna sam.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj jedna2 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne baš kod svakoga, ja na primjer nikada nisam imala niti jedan od navedenih simptoma (ajd, dobro ponekad sam pospana i/ili umorna no za to uvijek postoji i neki drugi razlog) a slabokrvna sam.
    X

kapke mi nitko nije gledao, a bljeda sam jer sam genetski na mamu i djeda, po tome bi svi Englezi bili slabokrvni....iskreno zbog te anemije apsolutno ja bar za sad nemam nikakvih zdravstvenih problema...pa ni zbog niskog tlaka...draže mi je da je nizak nego visok...inače ok umor..ali ja sam i tak spavalica koja bi mogla cijeli dan da ne ustane, a s druge strane noćna ptica kojoj je dovoljno 3 sata spavanja...pa vjerovatno je umor i od toga....

nego Davore mozak i željezo, da čujem?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mislim, da ne bude zabune, među začinima u kuhinji sam imao čisti kristalni MSG za spravljanje azijskih poslastica (tako je pisalo po receptima) i u međuvremenu sam skužio koje je to sra... i MSG otiš'o pa-pa. Čovjek uči dok je živ.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •