Citiraj stray_cat prvotno napisa
inace sto me jos muci, waldorfska igraonica prima tek sa 3 godine i hrpa igraonica prima tek od 3 godine, ili 2 i pol godine i nisam pametna kad je pravi tren krenuti sa tim

on inace ide u muzicku igraonicu di idu mame i djeca skupa i imam mogucnost voditi ga u igraonice di idu mame i djeca skupa pa da li da radije idem tako a cekam sa ovom igraonicom ili da dizem revoluciju i zovem svoje tete s laktacije da napisu pismo ovoj igronici do smo bili da im malo odrze lekciju (jer ja kao glupa strankinja nemam pojma o njihovom nizozemskom velicanstveno naprednom odgajanju djece...

Stray cat,koliko iz topica zakljucujem,cini mi se da bi vam najbolje bilo da pricekate jos malko,dok Sebastian bude mogao ici u Waldorfske igraonice(ili neke sa slicnim metodama) a do tada nastavite sa muzickim igraonicama,rukom pod ruku.Tamo vjerujem ima sasvim dostatno prilike da skuzi malko drugu djecu a opet su tu i mame pa se djeca osjecaju sigurno i zasticeno.Pricekaj,sve ce to u trenu dotji..
Ne znam koliko ima smisla dizati revoluciju i pisati kritike toj igraonici..bolje usmjeri energiju na pronalazenje mjesta gdje ce Sebastianu biti ugodno kada dodje do dobi prikladnoj za poc u igraonicu.
I mozda bi mogla jos malko provjeriti ima li nekih mama koje slicno tebi osjecaju,pa da se s njima povezes,ako imaju manju djecu.Sumnjam da si usamljena po tom pitanju .Provjeri u tim waldorfskim vrticima(i na slicnim),moguce ces se ugodno iznenaditi.
i nemoj razbijati glavu nad svojom situacijom..kao sto ima raznih ljudi tako ima i raznih odgojnih metoda..bolje ti je da otkrijes ono sto tebi pase a ne da ispravljas neke "krive drine".