Ovako. Mo prošli tjedan nije bila u vrtiću i danas nađem na vratima obavijest da se za cjelodnevno engleski program treba prijaviti do sutra i sad sam na sto muka.
To mi djeluje ok, htjela bih da počne uvoditi neki strani jezik, ali me malo strah kako će reagirati na razdvajanje od svojih prijatelja.
Ona već dvije godine ide u vrtić i baš se sprijateljila s nekom djecom, ali ima još 2 vrtićke godine pred sobom. Vrtić nije u našem naselju tako da se mi s tom djecom van vrtića ne družimo i vjerojatno neće s nikim od njih ići u školu.
Osim učenja stranog jezika pozitivno mi je što je grupa nešto manja, jedna od teta će biti njena prošlogodišnja teta, dakle poznaje je. To je i inače mali područni vrtić gdje se svi znaju (6 grupa ukupno). Grupa će bit miješana što meni isto djeluje dobro (ona će možda biti među mlađima, piše da primaju od 3 godine, ona će imati 4 u rujnu kad taj program počne)
Inače je druželjubiva, radoznala i mislim da će se uklopiti, a opet me strah što ako se ne uklopi. Što ako joj budu nedostajale prijateljice?
Prijava je do sutra i ne znam hoće li se još netko iz grupe prijavati.