jel ide netko ovih dana? mi imamo karte za petak, a nismo sigurni da ćemo uspjeti srediti čuvanje djeteta pa razmišljam da je vodimo (ionako smo je i dosad svugdje vucarali). Koliko je to prostor? nisam još nikad bila
jel ide netko ovih dana? mi imamo karte za petak, a nismo sigurni da ćemo uspjeti srediti čuvanje djeteta pa razmišljam da je vodimo (ionako smo je i dosad svugdje vucarali). Koliko je to prostor? nisam još nikad bila
To ti je prostor od cca 400-500 kvadrata. Dosta je 'mračan' tj taman i s obzirom da je podrum i uređen je u tom stilu kao neki podrum ili ogromna garaža. Prostor na prvo viđenje malo šokira ali meni su takvi prostori puno draži od onih fensi šmensi prostora. Kad imaju ovako neke koncerte onda znaju složiti stolove i stolice a inače je prazan prostor, pa sad ne znam kako će biti sada.
hvala ti. Meni je bitno da ona ima gde sjest ako se umori. Mrak ni glasna muzika joj ne smetaju
I, kako je bilo? Mi smo bili u subotu i bilo je sjajno. U klubu se ne puši, što to dobro, ako si ipak vodila dijete.
bili smo jučer srećom bez nje. prostor je savršen za voditi djecu, ne puši se, ima mjesta za ples i za sjesti (bar je jučer bilo)
ali da je ona jučer bila, izludila bi. ona voli skakati i plesati, a jučer su plesale ravno 4 osobe (skupa s nama). Totalno VIP koncert sa saborskim zastupnicima, gospodarstvenicima i glumicama gdje se sjedi, pije piće u tišini. Imala sam dojam da smo mi među rijetkima koji su kupili kartu. Mi smo bili za šankom nakon prve pauze i plesali smo, smijali se i razgovarali. konobari su nas preko nekoliko puta upozorili da će nas izbaciti ako se ne stišamo, a gazda nas je stalno mračno gledao.
Rundek nam je bio ok, ali da sam morala tri sata sjediti i klimati glavom na izvedene bravure, popizdila bi. Ovako nam je bilo super. Osim što nas je dijete dočekalo budno u jedan ujutro. Dok smo došli kući, već je bilo dva kad je zaspala.
Ali za neki manje fensi koncert je super mjesto za djecu ako nemaš drugo rješenje.
ja sam bila i popi**ila sam što sam dala 130 kn da gledam generalnu probu na kojoj su se cijelo vrijeme uštimavali
volim rundeka al sam se totalno razočarala u ovaj vip fol
e da, ja sam bila 11.
možda su se u međuvremenu uštimali :D
Posljednje uređivanje od disciplina : 14.04.2012. at 13:50
I meni se Rundek daaaaavno zamjerio zbog ustimavanja. Cijeli hebeni koncert je bilo, "daj malo pojacaj/smanji" gitaru, pa onda drkolj, drkolj, drkolj, "jos ne valja".... I to je nastupio nakon TBF-a koji su bili fenomenalni, tako da je osjecaj bijede bio jos naglaseniji.