Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: vađenje krvi zbog upisa u školu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto zdravi odrasli ljudi rade sistematske preglede i to svake godine?
    Ja ne radim. Pa zašto rade? Ti svoje dijete svake godine vodiš na vađenje krvi?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj berlinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne radim. Pa zašto rade? Ti svoje dijete svake godine vodiš na vađenje krvi?
    Ideš li ti, iako si zdrava, svake godine ginekologu barem na papa test? a zašto?
    Ideš li na pregled dojki?
    Ili čekaš da se razboliš?

Oni koji imaju više godina na grbači kao i ja sjećaju se sistematskih koji su se provodili u bivšem sistemu, e to su bili sistematski školske djece - cijeli dan smo proveli u ambulanti uključujući i vađenje krvi.
    Mi smo i na prvoj godini faksa imali sistematski i gle, meni našlo u krvnoj slici takvu anemiju da sam 6 mjeseci uzimala željezo dok sam k sebi došla. A bila sam zdrava, samo malo umorna ...

Mojem zdravom djetetu su otkrili astigmatizam i dioptriju zbog kojih je godina padao na ravnom.
    Srećom u krvnoj slici nisu ništa otkrili, a mislim da prvenstveno gledaju je li dijete anemično jer u školi će biti vjerojatno izloženo većim naporima nego je bilo do sada.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da dodam za vađenje krvi djeci - najstariji kao sportaš MORA obaviti jednom godišnje sistematski s vađenjem krvi, bez toga ne smije na treninge (rekreativno, ništa natjecateljski), srednji je stalno bolestan pa stoga vadi krv barem 4 puta godišnje. I drago mi je povremeno vidjeti dal mu je krvna slika OK il nije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •