Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Milo moje...

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Milo moje...

Moja Ema Helena...ima trenutaka kad je toliko mila, nježna i slatka da mi je srce veliko ko kuća!

Priča prva:
    Ovaj tjedan liječimo bronhitis, danas predvečer temperatura joj je počela rasti i legla je pored mene na krevet.
    MM joj veli: "Kaj si se tak stisnula uz mamu?"
    Ema: "Pa kad je jaaaaako volim!"

Priča druga:
    Neki dan kod dede i bake njihova mačka stane pred vrata od sobe i gura vrata šapicom (hoće se malo prilegnuti na miru). Nitko ne trza. Onda počne mijaukati. Nitko ne trza.
    Ode Ema k njoj, pogladi je zaštitnički po glavi i veli: "Ne plači, ja ću ti pomoći." I naravno otvori joj vrata.

Priča treća:
    Legnemo nas dvoje u krevet, ugasimo svjetlo i nakon par minuta mira i tišine ona se digne na koljena, polizne me po licu i provali: "To te ja poliznem od sreće."

Kaj da velim, obožavam ju!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Preslatka je i premedena tvoja curica! I tako pametna.
    Pošalji joj pusu od Hrvoja.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa ona je skroz spremna za mlađu seku ili bracu. Pametnica brižna

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imate i vi koju takvu pričicu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neki dan mi je bio dosta tezak i velim ja Mihaelu da sam jako umorna, a on me pogleda i cvrsto cvrsto zagrli Totalno me raznjezio i iznenadio, i nakon toga mu ja kazem da mi je sad bitno lakse, a on me zagrli opet .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uf, tek sam sad vidjela da smo na krivoj dobnoj skupini, ali nema veze.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Srčeko malo. A ja mislila da dijete obožava Škoru

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja , jer mi dijete iz vrtića samo doma nosi stihove Škore i Tompsona

Sto se tice ovakvih slatkih situacija - mi ih imamo puno, B je prava mala slatkica, ali i ulizica, zna on kada treba tako

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I Daniel zna biti jako umiljat i nježan. Često mi dođe iz čista mira sa ljubavnim izjavama, grli me, djeli komplimente. Jako je osjetljivo djete i pun je osjećaja prema drugima. Jako sam ponosna na njega upravo zbog toga

A tvojoj dobrici

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj je stariji vec ispao iz ove dobne skupine, ali tematika je ista, pa ne zamjerite.

napominjem da je u fazi koja se zove 'drek fakultet', naime sve je govno itd. i kaze mi neki dan:

mama, da meni netko kaze da ce mi ubiti mamu ili da pojedem govno, ja bih pojeo govno!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Srčeko malo, slatko, premedeno

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vraćam se danas s posla i dijete mi trči u zagrljaj uz izjavu: Konačno opet zajedno!

Ivana, govno je zakon

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jutro je. MM i ja smo se čak probudili prije Gabi. Sjedimo u dnevnoj nekih pola sata zatim čujemo kako nas Gabi zove (navikla da mi još uvijek spavamo u sobi ili barem ja ). Ode MM kod nje, a ona će njemu "Tata, suzica mi u oku" ,a on je upita zašto. "Sretna sam što te imam".

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

za vaše
    mrak mi je grljenje i maženje i kada mi govori kako me obožava, a onda se svadimo tipa "ja tebe volim više", pa onda kako si ti hrabra...
    priča uredno sa čovječuljkom u trbuhu - ja ga moram otkriti, onda mu ona pokazuje svoje crteže, objašnjava što je opasno, što je nepristojno
    onda se oni ljube, pa ponavlja za sebe kako je ona dobra sekica (to naravno čuje od nas jer je hvalimo kako je jako dobra i pažljiva i sl.)
    mrak izjava je bila kada ga je (trbuh/dominika) zagrlila i rekla mu da ga voli više od ciceka!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ma preslatki su kikaci. Moja curica je strasna maza i njeznica. Stalno nas ljubi, govori kako nas voli jako, doduse cesto kaze kako tatu voli vise jer joj on svasta kupuje. A ljudi moji sto to moze zaboljeti to je nevjerovatno. Poslije izjava kako tatu voli vise ja se pravo rastuzim pa me bude sram jer sam ljubomorna i trudim se to skriti ali ona sve prokuzi i onda dodje do mene pa me jaaako zagrli, poljubi i kaze:" Ma ja se samo salim, volim ja vas oboje". Filozofi mali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •