-
Milo moje...
Moja Ema Helena...ima trenutaka kad je toliko mila, nježna i slatka da mi je srce veliko ko kuća!
Priča prva:
Ovaj tjedan liječimo bronhitis, danas predvečer temperatura joj je počela rasti i legla je pored mene na krevet.
MM joj veli: "Kaj si se tak stisnula uz mamu?"
Ema: "Pa kad je jaaaaako volim!"
Priča druga:
Neki dan kod dede i bake njihova mačka stane pred vrata od sobe i gura vrata šapicom (hoće se malo prilegnuti na miru). Nitko ne trza. Onda počne mijaukati. Nitko ne trza.
Ode Ema k njoj, pogladi je zaštitnički po glavi i veli: "Ne plači, ja ću ti pomoći." I naravno otvori joj vrata.
Priča treća:
Legnemo nas dvoje u krevet, ugasimo svjetlo i nakon par minuta mira i tišine ona se digne na koljena, polizne me po licu i provali: "To te ja poliznem od sreće."
Kaj da velim, obožavam ju!
-
Preslatka je i premedena tvoja curica! I tako pametna.
Pošalji joj pusu od Hrvoja.
-
Pa ona je skroz spremna za mlađu seku ili bracu. Pametnica brižna
-
-
Imate i vi koju takvu pričicu?
-
-
Uf, tek sam sad vidjela da smo na krivoj dobnoj skupini, ali nema veze.
-
Srčeko malo. A ja mislila da dijete obožava Škoru
-
Osoblje foruma
-
-
moj je stariji vec ispao iz ove dobne skupine, ali tematika je ista, pa ne zamjerite.
napominjem da je u fazi koja se zove 'drek fakultet', naime sve je govno itd. i kaze mi neki dan:
mama, da meni netko kaze da ce mi ubiti mamu ili da pojedem govno, ja bih pojeo govno!
-
Srčeko malo, slatko, premedeno
-
Vraćam se danas s posla i dijete mi trči u zagrljaj uz izjavu: Konačno opet zajedno!
Ivana, govno je zakon
-
-
-
Ma preslatki su kikaci. Moja curica je strasna maza i njeznica. Stalno nas ljubi, govori kako nas voli jako, doduse cesto kaze kako tatu voli vise jer joj on svasta kupuje. A ljudi moji sto to moze zaboljeti to je nevjerovatno. Poslije izjava kako tatu voli vise ja se pravo rastuzim pa me bude sram jer sam ljubomorna i trudim se to skriti ali ona sve prokuzi i onda dodje do mene pa me jaaako zagrli, poljubi i kaze:" Ma ja se samo salim, volim ja vas oboje". Filozofi mali.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma