kao što piše u naslovu, osobno iskustvo prednost. i da se može dobiti termin. može i privatni, socijalni, kako god. hitno je.
kao što piše u naslovu, osobno iskustvo prednost. i da se može dobiti termin. može i privatni, socijalni, kako god. hitno je.
e dargi moj i ja sam tražila ali ništa..npr. Tanja sever mi nikad nije ni odgovorila na moji par e-mailova...s psiholozima oprezno, to je stvarno posebna struka i stvarno treba ići po preporuci....jer je jako bitan psiholog kao individua i po kojoj metodi radi. prošla sam ih par i svaki je bio oprečan onom drugom i po dijagnozi i po pnašanju prema djetetu...sretno...javi i meni ako koga nađeš i meni je hitno već jako dugo
dakle. da razjasnim, nije hitna situacija s djetetom, već bih htjela napraviti nezavisnu evaluaciju prije upisa u školu, a to mi je dosta hitno.
To ti rade na ERF-u, logoped i psiholog, a radi naravno i Tanja Sever.
No, naravno, problem je ta hitnost u oba slučaja.
edit: probaj nazvati jedne i druge i objasniti situaciju, možda uspiješ nešto postići.
Posljednje uređivanje od Mima : 13.04.2012. at 12:06
Mi smo bili u Suvagu (ali tamo se dugo čeka, probaj pitati...) i kasnije s mlađim sinom kod Tanje Sever (ali nismo radili evaluaciju za školu).
Suvag ima odlične psihologe i druge struke, ali ne znam da li rade evaluaciju za školu za djecu koja inače nisu njihovi pacijenti. Mi smo tamo obavljali evaluaciju jer je dijete bilo kod njih od ranije zbog drugih dijagnoza.
Pitaj, možda ti se posreći: http://www.suvag.hr/hrv/page.php?cID...kt&eID=kontakt
Čula sam dobre preporuke i za ERF.
Inače, ne bi bilo loše interesirati se po privatnim logopedskim kabinetima, oni znaju imati psihologe kao vanjske suradnike. Možda netko drugi ima više iskustva.
Evo primjera, našla ove na internetu: http://www.blazi.hr/o-nama/tko-smo-mi
Posljednje uređivanje od Peterlin : 13.04.2012. at 12:12
ovo sam ja napravila - htjela sam nezavisnu procjenu djetetove zrelosti za skolu (blizina granicnog datuma za obveznike)
dobila sam preporuku za erf (edukacijsko-rehabilitacijski fakultet)
ne sjecam se tocno imena psihologinje ali zena se stvarno potrudila, lako uspostavila kontakt sa djetetom i sve u detalje objasnila nakon testiranja
problem je jedino taj sto se ceka
mi smo bili na procjeni negdje u ozujku a tijekom zime smo kontaktirali (2-3 mjeseca ranije)
uglavnom, sad nakon godinu dana (prvasic je na njenu preporuku, a kasnije i preporuku sk. medicine i sk. psihologa krenuo u skolu) - mogu reci da je sve tocno procjenila
e, sad - da li je vec kasno za dobivanje termina za erf, ne znam, probaj nazvati (mi smo samo trazili prihologa koji radi procjene spremnosti za skolu, nisam znala ni zavod ni odredjeno ime, potrefilo se da nas je spojilo sa super zenom)