Zanima me jel netko ima woombie i kako ste zadovoljni njime?
Ili što mislite o njemu?
Meni izgleda vrlo korisno i praktično, no želim čuti i vaša mišljenja i iskustva, prije no što odlučim hoću li ili neću kupit.
http://smile4me.net/woombie/woombie/
Zanima me jel netko ima woombie i kako ste zadovoljni njime?
Ili što mislite o njemu?
Meni izgleda vrlo korisno i praktično, no želim čuti i vaša mišljenja i iskustva, prije no što odlučim hoću li ili neću kupit.
http://smile4me.net/woombie/woombie/
ja sam uzela, došao je danas. problem mi je mahanje rukicama dok pokušavam damjana prikačit na cicku. probala sam čim je došao, super ga je smirilo. sad sam ga stavila prati. jedva čekam da se osuši, čini mi se da će bit odlična investicija.
Koji si model uzela i koliko ti je beba stara?
Hočeš li ga koristit i za spavanja?
Aaaa, zalijećem se, sad sam vidjela na toj stranici, oko 300 kuna, ali su po veličini pa začas moraš kupiti drugi. Probala sam motati bebu u platnenu krpu, ne ide mi baš, a skužila sam da se baš lijepo smiri kad se umota.
Ima tko svoj rabljeni za novorođenče, do 5 kg?
Nena imas oneneke dekice pamucne koje sluze za taj wrap ili kako li se to vec zove, mislim da je to povoljnije.
Gledala sam ima na ebay.com dosta povoljnih i rabljenih, pa pogledaj.
Ja sam uzela na ovim gore stranicama smile4me, došlo mi je odmah drugi dan uz to sam dobila i na poklon ljepi parttlek, tak da su me baš iznenadili!
bili su mi rekli prijatelji neki "skupni" poklon kupiti i to sam mislila naručiti jer mi je skupo dati 300 pa opet 300 kuna za koji mjesec , ali sad su svi na moru, a ja bih s tim krenula odmah. nisam na ebayu, ne da mi se s tim baviti, mogu jedino zamolit frendicu koja je stalno u tom e-šopingu da mi pogleda tamo.
ajme, kupila ovdje na forumu jedan mali ljetni woombie, koja sreća, gospođica se buni i hoće izvući ruke dok je budna, ali čim zaspi, ja ih fino ponovo uvučem i odhrkala ona noćas 3 i po sata u komadu. stvarno ju budi to nesvjesno trzanje rukama, ovako se smirila na dulje. meni funkcionira od prve, nadam se da će i dalje
.
(Nena, ne znam dal se negdje čestitalo, al evo me tu se guram u čestitare)
Danas mi stigao woombie. Vjerujem da će bebaču pomoći jer ima izražen Moorov refleks.
Spavanje na leđima gotovo ne moguće. Svakako javim dojmove.
Dal je netko koristio taj woombie sa bebom od tri mjeseca?
Mi poceli kad su cure imale mjesec dana. Koristimo one do 5,9kg. "narucili" ih na poklon. Spasilo nas. I dalje se grce u snu ali ne trzaju rukicama I nogama pa ih ne budi. Koristimo ga samo za nocno spavanje. Kad se krenu bas jako grciti I stenjati prebacimo ih kod nas na krevet I mazimo ih ili samo drzimo da nam spavaju na prsima dok smo naslonjeni na uzglavlje kreveta. S woombiem spavaju po 4-5 sati u komadu. Cesto doje jos u snu I samo nastave dalje.
Ne znam kako je za stariju bebu. Vidjet cemo kad predju kilazu hocemo li kupovati I veci broj. Iskreno nadam se da nece bit potrebno jer ce grcevi prestati.
Jel tko pokusavao umotavanje s nekom ovicnom dekicom? Kakvom, kakva velicina i materijal?
Naravno, mozes umotavati sa svakom tanjom tkaninom. Tanka pamucna dekica uvijek sluzi svrsi. https://www.google.hr/search?biw=320...59.f72ajwX5IwY
Evo, neki dan sam odgovarala o tome i našla dobru stranicu.
http://forum.roda.hr/threads/82802-d...t=#post2512907
Treba jako paziti da se beba ne zamota prejako, treba tako da ne može nekontrolirano mlatarati ručicama, a da ipak ima slobodu micanja nožicama. Nikad nisam ručice zamotavala uz tijelo, to mi je neprirodno.
hatatitla: ja sam probala u pamucnu dekicu medutim on bi se iskoprcao u roku keks
Takvo je dijete da mora imati slododne ruke.
Malo podižem temu
Imam bebicu od 15 dana koja jako nemirno spava, trza se, maše ručicama i budi samu sebe sa tim pokretima!
Čitala sam o tom zamatanju beba i mislim da vrijedi probati, ali mene sad brine to što bi beba trebala spavati na boku, a na promo filmiću u tom woombie-u spavaju na leđima
ajde cure sa iskustvom please helpp!!!
Odakle ti info da bi bebe trebale spavati na boku?
Koliko ja znam, recentne preporuke su da beba spava na ledima, ali dijete ti moze bez problema spavati u woombiu i na boku, podboceno srolanim rucnikom ako spava uz tebe ili u rolicama za bocno spavanje ako je u svom kreveticu.
Tako je moj spavao. Ja sam ga u pocetku stavljala na bok jer je slabo podrigivao, a na boku navodno lakse podrignu, a kasnije se navikao i nije htio drugacije, ali svugdje sam nasla preporuke da bi trebali spavati na ledima.
Ja sam svojoj kupila adaksov jastuk za spavanje na boku.
Stavila je u woombic, i spavala je do jutra ko beba![]()
Pa tako su mi rekli u rodilištu, na trudničkom tečaju, patronažna, pedijatrica....
Hvala na info cure!
Zanimalo me dal ju tako umotanu mogu stavit spavat na bok jer se isto slabo podriguje i često i malo bljuca pa me strah ostavit ju na leđima!
Imam i ja taj adaxov jastuk za bočno spavanje
E sad, imam još jedno pitanjeKoji woombie da joj uzmem, original ili nam treba winter budući je zimska beba???
Ja sam imala ovaj http://smile4me.net/babyshop/index.p...woombie/da-011, i bila sam prezadovoljna jer sa joj mogla staviti rukice van ili zamotati ju ko štrucu.
Kad bi bilo hladno pokrila bi je još i dekicom
Bome, mi se "odmotali" prije tjedan dana, malo prije napunjenih 7 mjeseci
Spavao je u woombiu samo po noći i pokušavala sam "skidanje" od njegovog 4. mjeseca, ali nije išlo do sad.
Doduše, zadnja 2 mjeseca smo spavali u nekoj vreći za spavanje sa zatvorenim rukicama, jer je sve veličine woombia davno prerastao...
moja je spavala u njemu do godine dana. sad iam 16 mj i više ne stane u njega.
Uživala je spavati u njima zato smo imali sve veličine.
znala ga je sama donjeti kad bi bilo vrijeme za spavanje da ju stavim spavat.
no rukice su joj bile vani od trećeg mjeseca negdje ,jer smo imali onaj s ramenim otvorima