Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Organsko/biološko/ekološko meso peradi/stoke - [b]gdje??????

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Organsko/biološko/ekološko meso peradi/stoke - [b]gdje??????

Bok,
    Zna li netko gdje se u Zg ili bližoj okolici mogu kupiti piceki, teletina i sl., a da je uzgojeno na zdravi način (organsko, ekološko, biološko) - da nema hormona, šopanja s mljevenim kostima drugih životinja i sl. gluposti, da životinje idu van na sunce i prebiru po travi? U Konzumu je nekada bilo tako organski uzgojenih piceka, ali im se navodno nije isplatilo pa su prestali proizvoditi. Šteta.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

http://www.eko-sever.hr/

Trenutno imaju samo jaretinu i kozetinu, ostalo rasprodano, pa treba pratiti promjene na stranici.

I imaju i dostavu u ZG

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

aha znaci ipak nas muce hormoni, gen. proizvodi itd.. velim zato jer sam ja neki topic o tome otvorila, al danas je svijet takav kakav je pa je nazalost i voce i povrce sve teze dobit kvalitetno a kamoli meso.
    ja zato imam svoj vrt a meso dam tek tolko da dam a to je vrlo malo i svejedno smo ljepi i bucmasti i veseli

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Thx! Ako se netko sjeti još kojeg proizvođača-super, javite pls! Meni nije toliko za povrće, to imam gdje nabrati, već mi je radi mesa. Ljudi sa sela, koji imaju zdravo meso, uzgajaju ga za sebe i nemaju većih količina, ali sve ne vjerujem da baš nitko od seljaka nije još započeo veću proizvodnju, za prodaju.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ne znam smijem li o tome pisati, ali ako znaš nekog na selu, pitaj da li znaju nekog tko tu i tam prodaje viškove - to ti je onda hranjeno kao i za njih. Ljudi koji imaju farme - e to je već druga priča, ali ovak na malo ti je ok. Koliko ja znam, ima ljudi koji na taj način krpaju kraj s krajem, jer mirovine su im mizerne

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Podižem! Javite ako znate koga.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

opg starčević ima raznu perad

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

pratim

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Jeli netko naručivao od njih? Već sam ih vidjela na netu, ali taj njihov sistem koji su opisali na stranici mi je čudan. Ideš u neku grupu, pa oni određuju koliko će ti naplatiti, sve zavisi koliko i što naručuješ i moraš uplatu raditi paušalno za mjesec dan Onda imam obavezu stalno uzimati od njih...

Ima li netko iskustva?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •