-
Organsko/biološko/ekološko meso peradi/stoke - [b]gdje??????
Bok,
Zna li netko gdje se u Zg ili bližoj okolici mogu kupiti piceki, teletina i sl., a da je uzgojeno na zdravi način (organsko, ekološko, biološko) - da nema hormona, šopanja s mljevenim kostima drugih životinja i sl. gluposti, da životinje idu van na sunce i prebiru po travi? U Konzumu je nekada bilo tako organski uzgojenih piceka, ali im se navodno nije isplatilo pa su prestali proizvoditi. Šteta.
-
http://www.eko-sever.hr/
Trenutno imaju samo jaretinu i kozetinu, ostalo rasprodano, pa treba pratiti promjene na stranici.
I imaju i dostavu u ZG
-
aha znaci ipak nas muce hormoni, gen. proizvodi itd.. velim zato jer sam ja neki topic o tome otvorila, al danas je svijet takav kakav je pa je nazalost i voce i povrce sve teze dobit kvalitetno a kamoli meso.
ja zato imam svoj vrt a meso dam tek tolko da dam a to je vrlo malo i svejedno smo ljepi i bucmasti i veseli
-
Thx! Ako se netko sjeti još kojeg proizvođača-super, javite pls! Meni nije toliko za povrće, to imam gdje nabrati, već mi je radi mesa. Ljudi sa sela, koji imaju zdravo meso, uzgajaju ga za sebe i nemaju većih količina, ali sve ne vjerujem da baš nitko od seljaka nije još započeo veću proizvodnju, za prodaju.
-
Ne znam smijem li o tome pisati, ali ako znaš nekog na selu, pitaj da li znaju nekog tko tu i tam prodaje viškove - to ti je onda hranjeno kao i za njih. Ljudi koji imaju farme - e to je već druga priča, ali ovak na malo ti je ok. Koliko ja znam, ima ljudi koji na taj način krpaju kraj s krajem, jer mirovine su im mizerne
-
Podižem! Javite ako znate koga.
-
opg starčević ima raznu perad
-
-
Jeli netko naručivao od njih? Već sam ih vidjela na netu, ali taj njihov sistem koji su opisali na stranici mi je čudan. Ideš u neku grupu, pa oni određuju koliko će ti naplatiti, sve zavisi koliko i što naručuješ i moraš uplatu raditi paušalno za mjesec dan
Onda imam obavezu stalno uzimati od njih...
Ima li netko iskustva?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma