Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: smije li ?????

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno smije li ?????

moj sin ima 11 mjeseci
    da li smije jesti luk, paradajz, krastavac????? takodjer me zanima da li smijem dodati kukuruz ( zrno) u kasice koje kuham -povrce
    Koju ribu smije jesti? moze li tunjevina? konzervirana ili..... i da li spremate zamrznutu ribu ili svjezu??? posto nisam cesto u mogucnosti doci do svjeze ribe

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj je jeo krastavac još sa 6, 7 mjeseci. luk i paradajz odnedavno, tako negdje s 11 mjeseci. kukuruz je isto jeo davno prije 11 mjeseci - ali on nikada nije jeo kašice, nego u komadićima, pa je nama davanje kukuruza i graška normalno
    od ribe je jeo srdele i oslića

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moja je isto jela sve navedeno, također sa 7-8 mjeseci, ovisno o broju zubića smo smanjivali kašasto. Ribu, ma koju god, dapače; ne moram ni pominjati paziti na kosti.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A od kada mogu masline? Kad mi jedemo, on trazi, dali smo mu mali komadic i svidjelo mu se. A sta je sa kisel krastavcima? Ima 17 mj.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

demi jede i masline i kisele krastavce, ima 12 mjeseci

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    A od kada mogu masline? Kad mi jedemo, on trazi, dali smo mu mali komadic i svidjelo mu se. A sta je sa kisel krastavcima? Ima 17 mj.
    Moja mala je s 17 mj. jela i krastavce i masline, itd.. Osobno sam jedino bila na opreznu kad smo uvodili obojeno voće, drugo je sve išlo samo po sebi, kažem, ovisno o zubićima.. ali ne vidim zašto ne

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a koje je to obojeno voće???

mislim da ti je za paradajz dobro čekati još koji mjesec kad će biti našeg, isto i s krastavcima, luku mladom je baš sad sezona.

Moj mali voli jest kiselo zelje, obične krastavce ali kisele krastavce i kiselu repu ne voli.

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a koje je to obojeno voće???
    Bojala sam se jer obojeno voće u male djece može izazvati alergiju. Mislila sam na voće tipa: jagoda, malina, kupina... Voće i povrće je klasificirano u 4 skupine na temelju boje. Zelenu, narančastu i žutu, crvenu i ljubičastu, te bijelu.

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

(nisam dovršila prethodni post) Mislila sam da se pod 'obojeno' podrazumijeva ova 3. skupina.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj new mum prvotno napisa Vidi poruku
    Koju ribu smije jesti? moze li tunjevina? konzervirana ili..... i da li spremate zamrznutu ribu ili svjezu??? posto nisam cesto u mogucnosti doci do svjeze ribe
    U mojim tablicama plava riba je na redu tek od 13. mjeseci. A i s tunjevinom bih opčenito bila oprezna zbog količine žive.

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj peg8020000 prvotno napisa Vidi poruku
    A i s tunjevinom bih opčenito bila oprezna zbog količine žive.
    da, pogotovo konzervirana. čitala sam da ju ne bi smjela jesti mala djeca, trudnice ni dojilje, na moju veliku žalost. iako, tune na sushiju sam nakon poroda jela u ogromnim količinama, prije nego što sam to pročitala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •