-
Mislim... sve je to OK. Zašto bi svi morali isto reagirat. Nekome inspirativno, nekome LOL, percepcija se mijenja, u svakom slučaju, kad je pisalo za T.Cruisa bilo je rubrika "weirdos", a sad se i to mijenja. Meni će to, vjerojatno, ostat u području smiješno-čudno, ali nije sad da ne bi mogla bit prijateljica s nekim.... placentofagom... ali, morala bi ta osoba imat puno drugih pozitivnih kvaliteta, veliki benefit, da bi (joj ja) progutala taj cost... .jer nije to samo to, sigurno onda u paketu ide i homeopatija i svašta nešto što nije moj cup of tea. Ko što neko mora puno toga prihvatit... za prihvatit elektivnu-carica "neženu". Uglavnom su to odvojene strane, ako je ono... carski i placentofagija neko uvjerenje (a ovo za fagiju, mora bit uvjerenje). Koji put se isprekrižaju, ako su si osobe međusobno zanimljive po drugim kriterijima. Definitivno je zanimljiv "sidemark" - ono, pojela je svoju placentu. Danas barem. Sutra može nešto drugo bit zanimljivi "sidemark". Rubrika, meni još uvijek, "šašavi svijet".
Posljednje uređivanje od ina33 : 18.04.2012. at 14:03
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma