Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
ina, potpis. to je taj "sektaški" pristup, koji ipak odiše iz uvodnog posta i koji mi stavlja ticala na "gotovs" .

npr da je marta jako krvarila nakon poroda i popila taj šejk, koji je bio u frižideru just in case - ne bih joj zamjerila . ono, ne može škodit, čula sam da može pomoć, pa da probam dok ne dođem do bolnice.
ovako, kad sve to dobije tu "uzvišenu" dimenziju, meni ide na živce. i ne mogu si pomoć. i dojenje, i porod i sve skupa. ne inspirira me ništa od toga. ne vidim te više sfere.
Odlično si to verbalizirala, to je upravo ono što je meni odbojno, to što ja percipiram "uzvišenošću/patetikom/mističnom dimenzijom", na sve žive teme, a to mi, najiskrenije, ide i na živce i ako se uplete i kod meni bliske teme - neplodnosti - meni je upalilo ovo i ovo, svkakao probati itd. Ono - bitno je ovo, pa je bitno ovo, sreća je u ovome, ako se ne napravi ovo, nije dovoljno dobro, meni je to bilo prefantastično, a ono sve neke... periferne stvari, po meni. To mi je ??? I to nije moj... ne mentalni, nego temperamentalni sklop. I to mi je odbojno. Jer to nisam ja - meni je ta mistifkacija... a ono, što je mistično, to mi je... prodaja (ideje), za koju je upitno postoji li podloga.

Ovi što su slikali placentu... nije mi ni bljak ni horor, ali ni wow. Posebice kad zamišljam odrasle ljude da oblikuju srčeka od pupčane vrpce za fotku i onda se još trude oko websitea ono??? Ali, de gustibus.. .de gustibus, na kraju, možemo samo disputandum.