Pokazuje rezultate 1 do 50 od 613

Tema: Moje iskustvo placentofagije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kozmetička industrija ju koristi samo u high end proizvodima. Injekcije placente (evo ti znanstveno, većina znanstveno nabrijane populacije ovdje se fura na injekcije) su se popularizirale 1930-tih, a popularne su i danas. Ubaci u bilo koju tražilicu "Human Placenta Injection" i zaprepasti se koliko je to skroz znanstveno i kako super fercera.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Kozmetička industrija ju koristi samo u high end proizvodima. Injekcije placente (evo ti znanstveno, većina znanstveno nabrijane populacije ovdje se fura na injekcije) su se popularizirale 1930-tih, a popularne su i danas. Ubaci u bilo koju tražilicu "Human Placenta Injection" i zaprepasti se koliko je to skroz znanstveno i kako super fercera.
    istina. u mojoj jučerašnjoj pretrazi prvo mi je to upalo u oči.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

koliko sam pohvatala, benefiti jedenja i mazanja placente na lice potiču od razičitih sastojaka u njima. kozmetički proizvodi koji rabe posteljično tkivo oslanjaju se na hijaluronsku kiselinu i protein hidrolizat koji potpomažu rast tkiva i tako glade bore. konzumenti posteljice očekuju efekat od oskitocina i prirodnih opijata i podizača raspoloženja (serotonin i sl.).
    u tom delu priče mogu se pročitati samo iskustva, poput hojrukinog, a eksperimentalni uzorak je verovatno mali i nezgodan za ispitivanje (mislim na humane primerke). ne znam kakve su razmere ispitivanja na životinjama i koliko je u stvari dokazano da svi ti sastojci konzumacijom budu sačuvani i postižu efekat. o tome nisam čitala, što ne znači da nema. možda da hojruk stavi neke linkove, sigurno je upućena.
    za nekog ko nikad ne bi praktikovao placentofagiju meni saznanja dovoljno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •