Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Gnojna ranica

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Gnojna ranica

Molim pomoć ako netko zna.Moja curka je na rukici imala braunilu gdje je primala infuziju u rodilištu,i na tom mjestu joj je nastao gnojni prištić koji je danas puknuo i izašao gnoj.Crveno je samo oko tog prištića,ne širi se dalje.Ja sam samo malo stavila hidrogena na to i kasnije malo onogg praška kaj se praši pupak.Nšta ne diram.Dali netko zna s čim bi to mogla još našpricat,možda octenisept ili nešto,i naravno moje mlijeko.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj filip prvotno napisa Vidi poruku
    Molim pomoć ako netko zna.Moja curka je na rukici imala braunilu gdje je primala infuziju u rodilištu,i na tom mjestu joj je nastao gnojni prištić koji je danas puknuo i izašao gnoj.Crveno je samo oko tog prištića,ne širi se dalje.Ja sam samo malo stavila hidrogena na to i kasnije malo onogg praška kaj se praši pupak.Nšta ne diram.Dali netko zna s čim bi to mogla još našpricat,možda octenisept ili nešto,i naravno moje mlijeko.
    Daj nazovi pedijatricu ponedjeljak pa se konzultiraj, bilo bi bolje da netko to pogleda, beba je mala . Koliko je dana imala venski put na tom mjestu?

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

upalila se vena zbog dužeg perioda braunile(stranog tijela). nama se znala upaliti i nakon već 2 dana od stavljanja braunile,pa sam je inzistirala na vađenju i ako je potrebno novom pikanju.
    iznad mjesta uboda zna biti dosta tvrđe tkivo. uglavnom se povuče i prođe iako zna potrajati(bolovi i otok oko mjesta uboda) i oko 10 dana - bar je nama tako bilo. pošto je bebica pretpostavljam mala ,tek rođena slažem se s sirius, javi se nekom da pogleda rukicu bebe. e da i možeš našpricati oktaniseptom .

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Tri dana je imala na ruci,kad smo isli doma su joj skinuli,i uopće nije bilo naznaka da bi se ugnojilo.Tek nakon dva-tri dana sam ujutro skužila gnojni prištić.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj filip prvotno napisa Vidi poruku
    Tri dana je imala na ruci,kad smo isli doma su joj skinuli,i uopće nije bilo naznaka da bi se ugnojilo.Tek nakon dva-tri dana sam ujutro skužila gnojni prištić.
    Tri dana je ok (nije dobro imati istu više od 7 dana), ali svejedno neka vam to netko pogleda u ponedjeljak.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam koji si prašak stavljala - ja ne bih nikako onaj "stari" prašak za pupak (onaj žuti, zaboravila kako se zove) nego Tyrosur antibiotski prašak koji ide i na pupak ako treba. Prije toga octenisept.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a koliko dugo može "trajati" onaj čir od besežiranja? demiju je narastao fakat ogromaaaan i puknuo je prije nešto manje od mjesec dana, užasno puno gnoja je izašlo. i to još uvijek povremeno curka i još uvijek se lagano crveni (iako svakim danom sve manje i manje)

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mojem crveku je to trajalo 2,5 mjeseca. i jos je bilo ljeto, vruce, imala sam osjecaj da nikada nece proci.
    a curki, ima sest mjeseci, uopce se ne vidi da je besezirana!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam u međuvremenu čula da je znalo i po 6 mjeseci trajati...
    skoz sam to zaboravila, a i starija djeca su mi imala puno manje rekacije

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam koji si prašak stavljala - ja ne bih nikako onaj "stari" prašak za pupak (onaj žuti, zaboravila kako se zove) nego Tyrosur antibiotski prašak koji ide i na pupak ako treba. Prije toga octenisept.
    Da da,stavila sam taj Tyrosur,i danas sam pošpricala sa octeniseptom,sutra cu zvat dr.pa cu ga pitat.
    Hvala cure.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •