Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: igračke - što im zamijerate

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Ja sam primjetila da na SVIM igračkama, osim valjda onim najjednostavnijim zvečkicama, ima to upozorenje da nije za djecu ispod 3 godine, a malo mi je glupo djetetu od 2,5 godine kupiti zvečku. Zar to nitko nije primjetio, kako je taj natpis gotovo na svemu?
    Naravno da nikad malom djetetu neću kupiti nešto sa sitnim dijelovima, ali ovo upozorenje stvarno sužava izbor do apsurda.
    Na nekoliko Dorinih najjednostavijih slikovnica stoji upozorenje da nije za mlađe od 3 godine zbog "small parts" koje djeca mogu progutati.Oni to izgleda stavljaju na sve pa kad pod ruke dođe i takva jedna obična slikovnica :/ Zašto ne?!
    Apricot bila si odlična :D ,slučajno mi je TV bio na tom programu ali mi je "udruga Rode" i tema odmah privukla pažnju.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

N_aravno da ima na zveckama (uzgred i to je bilo u prilogu), jer ukoliko je slabe kvalitet i npr, pukne njeno punjenje dijete moze inhalirati.....
    Ili npr. u prilogu su govorili i o stetnosti igracaka poput vojnika i sl. koje poticu lose emocije, agresivnost i sl.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Podižem ovaj topic jer trebamo:

roditelje i dijete koje se ozlijedilo igračkom ili nekim njezinim dijelom.
    traže sa HTV-a, za emisiju Život uživo.

Molim vas da se za detalje i kontakt s novinarkom javite na e-mail iz mojega profila.

Ja sam jutros za DJH snimila prilog u ime Rode i stvarno nije strašno, pogotovo ako znamo da bi naš slučaj mogao pomoći drugoj djeci i njihovim roditeljima.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Djeca iz vrtića mog M. su se igrala s onim metalnim magnetnim kuglicama biljara, s time da su kao rupa poslužila njihova usta. :shock: :shock: M. je progutao tu kuglicu!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •