-
ivana
radi se o GLAZBAONICI BUBAMARA, koju vodi gospodja Djurdja Knitl Susanj, I Jazbinski Gaj 13, broj tel. je 098 1663083. ova nasa grupa sa klincima oko trece godine od pretproslog utorka se pretvorila u njemacku glazbaonicu, znaci, pjevamo i plesemo na (jednostavnom) njemackom....
kosta 200 kn mjesecno. ima raznih grupa, koliko sam shvatila, zavisno od djetetovog uzrasta, cak, ako sam dobro shvatila i grupa za djecu s pp.
vidi link gdje je opisano kako to izgleda i gdje se mame dogovaraju za nove grupe.
teta djurdja je meni jako, jako simpaticna zena, divnog glasa. njemacka glazbaonica je utorkom od 18h do 18'45. idemo autom do dubrave, pa pored bolnice i onda na kraju ulice skrenemo lijevo (ne desno prema markusevcu) i onda ubrzo kod malog konzuma desno (cret il cert tako nekako se zove ulica) i kad se put nakon izvjesnog vremena dijeli na dva dijela idemo lijevom stranom i brojimo negdje 5. il 6. poprecna ulica je jazbinski GAJ, ima natpis (one sve prije ulice nose naziv Jazbinski ODVOJAK)... i onda do kraja ulice, ima mjesta za parkiranje pred kucom.
sad nas je otprilike 6-7 majki i toliko djece.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma