a ja...ja sam u soku...znam da sam trudna opet(mada je test za trudnocu pokazao negativno)Izgubila sam bebu u 5mj trudnoce prije par mj...i nisam spremna opet...sta ako se ponovi?
a ja...ja sam u soku...znam da sam trudna opet(mada je test za trudnocu pokazao negativno)Izgubila sam bebu u 5mj trudnoce prije par mj...i nisam spremna opet...sta ako se ponovi?
Draga renchy
Iskrene cestitke od srca. Jako se veselim kada cujem tako lijepe vijesti. Draga nemoj se bojati....misli pozitivno ako ti se jednom dogodilo ne znaci da ce se opet ponoviti. Uzivaj u svojoj novoj trudnoci i svakom danu koji je pred tobom punim plucima. Vjerujem kako ce ti nova trudnoca napredovati da se strah nestajati. Zelim ti sve najbolje!
Pusa veeelikaaaaaaaa
Posljednje uređivanje od misekica2011 : 17.09.2012. at 10:10
Mila,nemoj se zabrinjavati več na početku več uživaj u svojoj novoj trudnoći svakim danom sve više.Znam da se brineš vjerovatno ću i ja tako ako mi Dragi Bog podari novu trudnoću,ali se treba oduprijeti tome tim crnim mislima,misli samo pozitivno.Vidjet ćeš bit će sve uredu a mi sve ti držimo figice za sreću i lijepu i urednu trudnoću.Čestitam od srca!PUSICE!!!!!!!!![]()