Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Krv iz nosa

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Krv iz nosa

Zanima me kaj znaći kad ti krv curi iz nosa
    Odnosno mojoj sveki često zna tako iz čista mira krenuti krv iz nosa.
    Recimo danas sjedi i gleda TV i odjednom počne curiti onda si je stavljala hladne obloge i potrošila je tri maramice dok nije zaustavila.
    Inaće joj je tlak kao niski ali i dosta varira i ima problema sa srcem pije neke tablete za srce i ima šećer i za to uzima tablete.
    Jel može biti to znak nekog poremečaja

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moj sin je imao taj problem i jednom smo čak završili na Rebru na hitnoj. Uglavnom, liječnica koja ga je obrađivala uputila nas je na vitamin c, kao zaštitnika kapilara. I stvarno, pije dnevno malu tableticu vitamina c i odonda više nemamo problema.
    Dakle, vitamin c je rješenje, a problem je slabe stjenke kapilara, koje zbog toga pucaju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me kaj znaći kad ti krv curi iz nosa
    Odnosno mojoj sveki često zna tako iz čista mira krenuti krv iz nosa.
    Recimo danas sjedi i gleda TV i odjednom počne curiti onda si je stavljala hladne obloge i potrošila je tri maramice dok nije zaustavila.
    Inaće joj je tlak kao niski ali i dosta varira i ima problema sa srcem pije neke tablete za srce i ima šećer i za to uzima tablete.
    Jel može biti to znak nekog poremečaja
    Treba provjeriti željezo, može biti da je žena anemična. To nije rijetko kod osoba koje imaju problema sa srcem.

Ako joj tlak varira, može prokrvariti kad je tlak najviši. Treba prekontrolirati da li su joj lijekovi za tlak i za srce ok ako dugo nije bila na kontroli, a ako su lijekovi nedavno mijenjani, možda je reakcija na lijekove. Ja bih se svakako posavjetovala barem s liječnikom u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, a po potrebi i s kardiologom (s liječnicima koji su odredili redovnu terapiju).

Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •