Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 67 od 67

Tema: Kišobran kolica

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam kupila kišobran kolica vulgaris za 155 kn kad je Aleksandar bio mali. Bila su teška nekih 2 kile i super su nam poslužila. Zamjerka - nepodesivi naslon. Nažalost prešla sam autom preko njih

Za Rahelu sam dobila od kolegica s posla i platile su ih 250 kn. Ta su s krovićem i mogu se spustiti u poluležeći položaj. Isto su teška nekih 2 -2,5 kg. Super su. Opet nažalost, i ova smo uspjeli srediti. Na moru smo naima navjesili SVE stvari za plažu na njih pa je pukao jedan zglob. MM ih je složio, ali sad se više ne mogu sklopiti. Namjeravam si kupiti još jedna takva vulgaris prije ljeta za 200 - 250 kn.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

i nama su se kolica prevrnula kad sam navalila sa stvarima s placa, a jos uvijek imam naviku kupovati kao da hodam sa GRACOvim kolicima (ona imaju dolje ogromnu mrezicu/kosaricu tak da sve stane)

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sad su se onačano pojavila ta "vulgaris" kišobran kolica na svakom koraku i nisu skupa. Moja su koštala 212 kn, ali se naslon ne spušta. U TL-u ima za 250kn i spušta se naslon

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jel zna netko gdje ima za kupit ova kolica i koliko koštaju?

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

lidac2004

Početno

http://www.turbolimac.com/ShopCode/S...e/13030116.jpg

Lagana i jednostavna za sklapanje. Prednji kotači se okreću u svim smjerovima, a na zadnjima se nalazi kočnica. Naslon za leđa ima 2 pozicije. Kolica imaju i zaštitu od sunca. Za djecu od 6. mjeseci do 4. godine.
    mi smo jucer kupili ova i to za 150 kn.
    da nisu tako jeftina ne bi ni kupovali kisobran kolica.
    nama je velika prednost sto stanu u gepek auta (za razliku od ovih koje do sad koristimo) i sto su lagana jako (ne znam koliko kila imaju).

lidac2004

Početno

da dodam, inace su po 200 kn ali je bila nekakva akcija.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj makka prvotno napisa
    tinitlinić je uvoznik za inglesinu,pa probaj tamo

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

U osječkom Tintiliniću ih nemaju, imaju Inglesina Espresso, to su ova
    http://www.inglesina.com/us/products...pe=sectiontree
    na sniženju su 599 kn, al su dosta velika i ne sklapaju se ko prava kišobran kolica.

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

našla cijenu, 179,00$

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

To je rađeno na principu Graco city sport kolica i isto se sklapaju u kocku !

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U Chiccu imaju jedna malo 'ozbiljnija' kišobran kolica, jako su zgodna i nisu teška, ali to je drugačiji tip kolica od Caddy - više kao ta Graco City Sport.
    Koštaju oko 1000 kn.

Ja sam inače jako zadovoljna sa Caddy kolicima. Kad sam kupovala gledala sam dosta tih no-name kolica u Turbo Limaču, u Adaxu i u baby Media, i glavna zamjerka koju sam imala je što niti jedna nisu imala remen za staviti na rame. Malo glupo što sam taj remen platila 500 kn ali Caddy su pod rukom ipak prilično kvalitetnija kolica od tih no name.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mijeucer kupili 'espiritova' za 159chf sa 5 polozaja za ledja (moze skroz leci), lagana 5,5kg i jako slice (gotovo identicna) 'iglesininim' gore iz makkinog linka...
    preporodila sam se nakon starih teskih... a jos kad zgotovim novu maramu, uopce nas nebu doma...

inace super mi je onaj remen za na rame pa cu si ga sama napraviti od alpinistickih kuki spojenih na remen i samo zakaciti na konstrukciju gore i dolje i prebaciti preko ramena...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Gdje ste kupilo Chicco Caddy kolica? Cijena? Boje? Ta dva položaja su sjedeći i polu ili ležeći?
    Trebamo naručiti nešto što će nam trebati, samo moram znati točno što želim.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja u Chiccu u Ilici, boje su imali samo crvena i plava, navodno se razgrabe čim ih dobiju (ljudi ih i unaprijed rezerviraju). Cijena 700 kn.
    Položaji su sjedeći i malo spušteni sjedeći - to su ti kolica za djecu iznad godinu dana (ili više) koja mogu čvrsto sjediti i ne trebaju nikakav oslonac.
    Inače ti tu na forumu Pandora prodaje Maclaren kišobran kolica, koštaju 1000 kn, i mislim da je to super kupnja.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

htjela sam samo prijaviti, svojevremeno sam reklamirala Chicco Caddy, i jos uvijek kazem da su stvarno super, nego me razalostilo primjetila sam da mi nece jos dugo trajati. pocela su pucati po savovima, onako po rubovima se razilaze niti, pa izgleda da nece izdrzati i za drugu bebicu.
    m. jest malo poveca, mozda i to ima veze, ima 13 kg, ali svejedno pise na kolicima da su za djecu do 15 kg, pa nekako mislim da su ipak trebala malo bolje izdurati. a znam i da se djecu vozi u tim kolicima i do tri godine, a ona jos nema ni dvije.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Kupili smo crvena chicco caddy kišobran kolica :D e sad kaj mene zanima.....jel ga mogu u njima vozit kad je vani jako hladno ili su to isključivo ljetne kolica? i jel problem ako mu nogice još malo vise odnosno jel bi trebale bit na onoj traci iznad kotača?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •