-
Zasto je bolje...
Zašto je bolje dijete koje ima više od 18 kg u auto sjedalici (15-36 kg) vezivati auto pojasima, nego kupiti onu sjedalicu (Bebe Confort Trianos Safe Side 09-36 kg)koja ima svoje pojaseve? Molim da mi netko objasni, jer smo u potrazi za novom sjedalicom,uskoro ćemo 18 kg :D Unaprijed hvala
-
zato što proizvođač kaže da pojasi mogu "izdržati" silu udara tijela djeteta od 18 kg ali da dalje ne mogu izdržati i zato je potrebno da dijete bude vezano pojasevima automobila a ne pojasevima sjedalice
postoje sjedalice koje imaju svoje integrirane pojaseve i za djecu preko 18kg ali mislim da ih na našem tržištu nema, samo na američkom
više će ti Anćica znati reči
-
Zašto je bolje...
Brane hvala ti, puno si nam pomogla i rješila našu dilemu :D Naš izbor je pao na Romer Kid Plus 06, ECE R44/04 (testirana je po novom standardu testiranja) i dobila je jako dobre ocjene po ADAC-u. Samo joj je cijena malo... :shock: ,ali mislim da uopće ne treba štedjeti kada je sigurnost djece u automobilima u pitanju, tim više šta smo svako malo na putu. Beba br.2 (kažu da je dečko - radno ime Marko) će naslijediti sekinu sjedalicu :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma