Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Cudne stolice kod deteta

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Cudne stolice kod deteta

Pozdrav drage mame, evo imam jedan problem pa me interesuje vase misljenje.
    Imam sina od 2 god i 4 meseca, dete unazad 2 meseca ima jako cudne stolice. Naime, svaka treci dan otprilike on ima kasastu stolicu, znaci stolicu koja nije onako voda kao kod dijareje, vec je neformirana, sva se razmaze po peleni i prodje kroz nju. Zna da bude ujutru skroz cvrsta, klikeri, a poslepodne da bude ta retka. Nisam uspela da povezem sa bilo kojom hranom, ni sa bilo cim drugim, radili smo analizu na gljivice, bakterije, parazite i sve je ok, ranije smo radili alergo test i tu je pokazalo alergiju na kikiriki, sto smo sami i znali i zbog cega smo i otisli na testiranje i to je to. Doktorica kaze da cekamo, on ne kaki obilno, ne kaki ni precesto, najcesce jednom dnevno, eventualno dva puta lia me ova neformirana stolica jeko brine. Ta neformirana stolica i zaudara vise od obice, nekada zna u njoj da se pojavi neki komadic hrane, najcesce mrkve koju i jede dosta, uvek mi iz supe trazi mrkvu, ali nema uvek nesvarene hrane. Uopste ne znam sta moze da bude i da traje sad vec dugo. Pre mesec dana mu je izasla jedna petica, vidim sad ide druga, ali mi dr kaze da to nije od toga, a i meni je sumljivo da od zuba to tako dugo traje, a sa prethodnim zubima nije imao nikakvih problema. Molim vas za misljenje ili ako je neko imao slicnih problema da mi odgovoro

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

nemoj zabrijavati i razbijati glavu. moji su znali u fazama imati svakakve stolice. da je nekakav proljev onda bi stalno bila proljevasta stolica, da je nekakva druga boleština vidjela bi i druge simptome. možda da malo pojačaš jogurt ili uvedeš probiotik da se crijevna flora malo regulira. možda je bio bolestan tijekom zime pa se sve malo poremetilo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

probaj ga stavljati na tutu
    možda kretanje/nekretanje u peleni doprinosi takvom stanju
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 22.04.2012. at 23:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •