Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Slavim trostruki rođendan

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

SikaPika, ja u takvim situacijama stavim neki jastuk ili deku ispod djeteta da ga podignem i zavezem ga. Mislim takva situacija se dogodila svega dvaput, zadnji put jucer kad sam izvadila AS jer mi je trebalo mjesta, otisla po dijete u vrtic i tek kad smo dosli do auta shvatila da sam zaboravila vratit AS. Do kuce imam 3 min autom al sam vozila polaaakooo...uzasno mi je bilo...

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    SikaPika, ja u takvim situacijama stavim neki jastuk ili deku ispod djeteta da ga podignem i zavezem ga. Mislim takva situacija se dogodila svega dvaput, zadnji put jucer kad sam izvadila AS jer mi je trebalo mjesta, otisla po dijete u vrtic i tek kad smo dosli do auta shvatila da sam zaboravila vratit AS. Do kuce imam 3 min autom al sam vozila polaaakooo...uzasno mi je bilo...
    ajd mi, molim te, pojasni, tudum sam - ne kužim
    1. zašto ga podigneš?
    2. kako ga zavežeš?
    hvala ti puno

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

eris

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    ajd mi, molim te, pojasni, tudum sam - ne kužim
    1. zašto ga podigneš?
    2. kako ga zavežeš?
    hvala ti puno
    SikaPika, Maša je još premala za to.
    To vrijedi za šestogodišnjake, koji su dovoljno teški, ali im nedostaje visine.
    Onda se može podmetnuti nešto ispod guze, samo da pojas ne prelazi preko vrata, nego da ide ispravnom putanjon - preko ključne kosti.

Vrijedi, dakle, SAMO za djecu koja se voze u busteru, odnosno, vežu se pojasom automobila.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    SikaPika, Maša je još premala za to.
    To vrijedi za šestogodišnjake, koji su dovoljno teški, ali im nedostaje visine.
    Onda se može podmetnuti nešto ispod guze, samo da pojas ne prelazi preko vrata, nego da ide ispravnom putanjon - preko ključne kosti.

Vrijedi, dakle, SAMO za djecu koja se voze u busteru, odnosno, vežu se pojasom automobila.
    S200, Apri, hvala, sad sam skužila.
    Da, premala je. Nema ni 3 godine, možda 13 kg i oko 93 cm.
    Evo, u nedjelju idemo s frendovima u drugi grad, uzet ćemo AS i staviti kod njih u auto.
    Za sve druge prilike ću nastojati voziti je ili s dedom ili busom. No, mogla bih slagati kad bih rekla da neće još uvijek biti prilika u kojima će se voziti u mom krilu. Znam da vam zvučim i da jesam neodgovorna... i tu nema ali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •