Za sve čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Argente![]()
Drage moje evo ja obavila svoju prvu kontrolu...za sad je sve uredu...imamo jenu mrvicu koja se čvrsto drži za svoju mamicu...sljedeća kontrola za deset dana a tad bi već trebali i čut to naše malo srečeko....ljubim vas![]()
Pirica sretnoooooooo do neba
tikki za tulum u labu~~~~~~~~~~
Pirica i Argente sretno!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikki za tulum u labosu!
pirice i ti krenula , super ekipa idemo , ima da sve ostanemo trudne i da popunimo liste za svibanj i lipanj![]()
ja cu skromno priznat posteno me frka ovaj put![]()
a i meni je 6.ti postupak, i to još poslije spontanog.. ne znam ni sama kako se osjećam, strah je tu ali kao da me nešto gura dalje i ne da mi da odustanem..
zaboravih reći Mery super za tvoju mrvicu!![]()
Curke, evo da vam javim da me možete maknuti sa liste trudnica jer sutra idem na kiretažu, plod mi se prestao razvijati......
Sorrryyyyy Sirena 28.Zatrazi ako mozes nakon toga testove na trombofiliju.Mislim kad se oporavis i krenes dalje.
Ima mnogo toga za napravit,ali izmedju toga provaj i s trombofilijom da nije uzrocnik.Ja da sam znala prije mozda bih i uspila rodit dvoje.
Jos jednom zao mi je.
evo i mene k vama, od danas sam pikalica.
sirena28, mislim na tebe sutra draga...
Mery13, bravo za uzv i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću do kraja!
pirica & tikica78 sretno, i nek nam ovo proljeće bude dobino!
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješne punkcije i transfere, a tužnicama veliki![]()
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012.
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
PetraP
28.4 Achi 103,7
mala bu ( SD )
SVIBANJ 2012.
kaate
tatjana76
Mery13 (SD)
Bili ( Petrova )
Becky
Čekalice bete~~~~~~~~~~
19.5. adria13 ( 1.IVF )
22.5. Maybe baby
22.5. Matko
25.5. Bubimitka81 ( polustimulirani )
30.5. Richy
Mare 85 ( AIH )
Argente
Matko ( AIH )
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
tikki,
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
ayan (inseminacija)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
kitty, Brunaa, BlaBla123, tatjana76, bili, lucija83, Laki, kristina 1977, Markko Marttin
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
pirica (polustimulirani), ARIANM (AIH), geceta (polustimulirani), tikica78(polustimulirani), črkica, suncica, dino84, anaši1507(sek)
ON-GO~~~~~~~~~~~~
5.mjesec: Bab ( sekundarni ), Tikica78, marincezg, kiara79, Palcicazg, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Melem33, drizl, Strašna, Vrci, vulkan, Phiphy, Brunaa, piki,anaši1507, maza975, darmar, kameleon, geceta, Cassie, pirica, tetadoktor ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
6.mjesec: corinaII(sekundarni), konfuzija; beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla, bubiloo, Olivera , mostarka 86, lapača (sekundarni), MalaMa
7.mjesec: linalena
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, amyx, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!, bubili, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, donatela, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, linalena, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
S tugom, i danas mičem jednu trudnicu s listeSirena, zao mi je
![]()
Mene maknite sa liste do jeseni mirujemo.
Argente~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pirica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretno žemske!!!
Danas vadim kontrolnu betu, jao jao kako me strah...
Javim čim saznam
Cekalica bete 27.05, 1x IVF
Kako nam je tužna lista za Travanjpogotovo naspram Ožujka!
Sirena, žao mi je!!! Nemam pravih riječi!
Čekalice, sretno!!!
Snekice to je zato što mi nismo na njoj da jesmo bila bi nam najljepša
čestitam svim novim trudnicama
Molim neku sviježu trudnicu da mi pojasni neke dileme :/
Kod bazalne temperature, da li ona ostaje povišena cijeli dan ili tokom dana malo padne..meni je ujutro 37,1 preko dana 36,6 i kako dolazi noć opet raste...
Drugo - cerviks u ranoj trudnoći??? poslije ovulacije se spusti i bude tvrd, da li se ukoliko dođe do začeća on malo podigne i omekani? Znam da svi stavljamo utriće pa vjerovatno osjetite
Molim bilo koga da mi odgovori, hvala
Mare85, dakle, bazalna je ona temperatura koja je najniža, bar bi tako trebalo biti, al kod tebe je drugačije, a kakav ti je cerviks?
sneki, eto i mene na pršut![]()
Bazalna mi je takva, i graf mi izgleda super 18 dan sam imala skok od 0,8 kao to bi trebala biti začeće... piše po netu...
a cerviks mi je povišen i mekan, znam da mi pred mengu bude nisko i tvrd..
ali boli me kao da ću dobiti ( samo na trenutke), i sike me bole... tako da gubim nadu..
svaki put imam pms i dobijem m
jednom kad ne budem imala nikakvih simptoma znat ću da sam T
mare ništa to ne mora znaćiti. te simptome kao pred M vjerovatno ćeš osjetiti još par mjeseci ali neka te ne zabrinjava jer sve je to normalno
što se tiće temperature povišena ti je od utrogestana i nemoj je ni mjeriti bolje ti je
sirena žao mi je
čekalicama koje čega šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure hvala vam svima za
idemo dalje u nove pokušaje!!nadam se da ćemo još jednom probati u 6.mjesecu!
sirena28
becky čestiktke ~~~~~~~~ za urednu trudnoću do kraja!!!!
argente, tikica78,tiki,geceta, pirica i ostale, puno puno ~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!!!
mery kako sam sretna!! fenomenalna vijest!!! ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
puno puno pozdrava i ~~~~~~~~~~~~~~~ svima!!!!
Dakle,evo friskih vijesti na brzinu,vise kad dodjem doma. Beta 12.dnt,prekjucer,432, danas 957![]()
Becky odlično! Presretna sam! Svaka trudnoća sa Sd me veseli jaaaako! Draga dalje polako i mirno...želim ti dugo i lijepo toplo ljeto!
Hvala... samo da vas je još više koje će javljati ovakve brojeve!!!
Evo malo opširnije: već imam jedno dijete iz IVF-a, prirodni ciklus je bio, sad ima 4 godine i veseli se podmlatku... ovo je sad (prestala sam brojiti) 7. ili 8. ponovni pokušaj, bio je opet prirodni. Vratili mi jedan embrij star 4 dana. Negdje 2 dana prije očekivane m. me jezivo bolio trbuh, jajnici, maternica, prepone, grčevi u crijevima (valjda implantacija), naredna 2 dana se to malo smanjilo, a onda od dana očekivane m. pa do sada imam temp 36,8- 37 C ali se osjećam ko da imam gripu, vrti mi se i nesvijesti, stalno visim na WC-u, povremeno skroz nisko u trbuhu nešto pikne i zapeče. Eh da, i sise, e one su kraljice- ne gledaj i ne dirajKažu cure na poslu da mi je koža lica jako lijepa i mekana- a ja mislila od nove kreme
![]()
Ovo nek vam svima da snagu, dakle ne odustajati, samo ići i jednom će upaliti... evo meni je 2x
Sretno od srca svima i nek vas je što više!!!
Hvala svima na vibrama, čujemo se kad bude nekaj novo...![]()
Ma nisu tvoje sise kraljice ti si kraljica! Super vijesti! Uživaj draga!
Curke,ma nema frke za listu,dok god mogu 1-2tjedno,ovisi dal ima dovoljno promjena.Ove izmjene nakon liste idu onda kroz par dana.
Becky,cestitam!
Sto se mene pak tice i u ovaj postupak ulazim s prehladomno nema veze
Sutra pregled pa cemo vidjeti sto dalje,krajem 2.tjedna nadam se punkcija i ETtaman oko rockasa
Beba iz Vg. Prva je bila iz Petrove.
Becky, čestitke!
Mare85, zasad zvuči sasvim dobro~~~~~~~~~~~
Becky, bravo za super bete, želim ti školsku trudnoću do kraja!
malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima, poslužite se![]()
Becky prekrasna priča!! nek nam svima priče imaju u konačnici ovakav sretan kraj! ~~~~~~~~~~~~~
cure moje,svakoj od vas puno sreće u postupcima,trudnicama čestitke!!!
ja sam mislila da ću možda i ja ipak u trudnice,da će ova priča imati sretan kraj ali nije tako ispalo,na kraju kod mene nije vanmaterična trudnoća već su se pojavile 2 gestacijske vrećice,beta rasla pravilno ali jučer na uzv nema ploda,znači blighted ovum,sutra idem još jednom na uzv za svaki slučaj a onda u pon/uto slijedi kiretaža...
iskreno ovo mi je bilo najtežih mjesec dana ali ne odustajemo,nakon 5 pokušaja ovaj je ipak pomak i ja sam bila trudns bar malo....
rose jako mi je žao
dobro je da si tako hrabra i ideš dalje!![]()
rose ~~~~~~~~~~~~~~ za hrabro dalje!
svim trudnicama čestitke, a čekalicama koje čega ~~~~~~~~~~~~~~
a ja sam od jučer čekalica punkcije, prof.V je prezadovoljan sa svim (reakcija na stimulaciju odlična, debljina endometrija...), punkcija čak po protokolu trebala biti u subotu, al evo biti će u petak jutro. Baš se veselim!